"Ne mogu prestati gledati"

Jedna od najseksi žena svijeta u najmanjem mogućem badiću počastila detaljnim pogledom na svoje tijelo!

Irina Shayk Instagram 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Irina Shayk pohvalila se svojim isklesanim tijelom u minijaturnom bikiniju.

Manekenka Irina Shayk još je jednom opravdala titulu jedne od najseksi žena svijeta.

Na svojem profilu na Instagramu Irina je počastila obožavatelje detaljnim pogledom na svoje tijelo bez ijedne mane, a pozirala je u najmanjem mogućem bikiniju.

Uz fotografije, Irina je objavila i snimku u kojoj je pobliže pokazala sićušni donji dio badića i svoje brutalne trbušnjake, a mnogi su ispod objave komentirali kako ne mogu prestati gledati video.

Nije potrebno objašnjavati zašto je Irina sa svojih 37 godina i dalje jedna od najtraženijih i najuspješnijih manekenki današnjice, a jedna je i od rijetkih slavnih dama koja se ne koristi čarima fotošopa, kao ni estetske kirurgije.

Nedavno su se pojavile glasine o njezinu pomirenju s bivšim partnerom, glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim ima kćerkicu Leu De Seinu. Njih dvoje u vezi su bili četiri godine, a iznenadili su javnost kada su 2019. objavili prekid. No nakon što su u posljednje vrijeme nekoliko puta viđeni zajedno, pojavila su se nagađanja da su ljubavi odlučili dati još jednu šansu, o čemu se nijedno od njih dvoje još nije oglasilo.

Bradley nije jedini poznati miljenik žena koji je pokleknuo pred Irininom ljepotom. Prije njega bila je pet godina u vezi s jednim od najuspješnijih nogometaša današnjice, Cristianom Ronaldom, koji je ubrzo nakon prekida s Irinom upoznao ljubav svojeg života, Georginu Rodriguez.

Još jedan zavodnik na popisu njezinih bivših je trgovac umjetnina Vito Schnabel, koji je ljubio i manekenku Heidi Klum te glumice Madalinu Gheneu i Amber Heard. Povezivali su je i s reperom Kanyeom Westom, s kojim se intenzivno družila dok se on razvodio od Kim Kardashian, no odavno nisu viđeni zajedno.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Dok je naša prezgodna sportašica plesala u oskudnom kostimiću, Ciboci je gledao samo u jedno: "Zbilja impresivno!"

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS