skupa bili tek koji mjesec

Neodoljiva ljepotica okončala kratku vezu koja je izazivala dosta čuđenja? Zanimljiv je razlog prekida

Kanye West izgubio izbore za predsjednika - 2 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Irina Shayk i Kanye West su viđeni početkom lipnja kako slave njegov rođendan na odmoru u Francuskoj, a ranije se šuškalo da su zajedno.

Irina Shayk (35) navodno je prekinula vezu s devet godina starijim Kanyeom Westom s kojim je prvi put viđena u javnosti početkom lipnja, a mnoge je iznenadilo vijest o njihovoj ljubavi. 

"Njihov odnos nikad nije bio ozbiljan. Kanye ima pretrpan raspored s poslovnim obvezama i druženjem s djecom. To mu je u fokusu i trenutno nema vremena da se posveti vezi. Misli da je Irina nevjerojatna i ostat će prijatelj s njom", rekli su izvori bliski reperu za magazin People. 

Shayk i West nisu još komentirali ovu vijest kao što nije ranije nisu htjeli potvrditi da su skupa, no početkom lipnja su viđeni na ljetovanju u Francuskoj gdje su slavli glazbeniko 44. rođendan. 

Prije nešto više od mjesec dana izvor za People je ispričao da je Irina nesretna zbog glasina o njezinom prekidu s Kanyeom. "Jako je uznemirena zbog laži o njoj i Westu. I dalje su zajedno", ispričao je izvor. 

Kako su ranije pisali američki mediji, reper je pozvao Shayk na ljetovanje početkom lipnja nakon što su se nekoliko tjedana prije družili u New Yorku u njezinom stanu. 

Pričalo se da će par imati vezu na daljinu jer Kanye odlučio živjeti u Los Angelesu i nije se htio preseliti u isti grad u kojem boravi jedna od najljepših žena na svijetu. Prema pisanju Peoplea, Kim Kardashian je znala da njezin muž, od kojeg je tražila razvod u veljači, ljubi manekenku prije nego što je to izašlo u javnost. 

Nije imala problema s tim nego joj je jedino bilo važno da to ne utječe na njegovo vrijeme s djecom. Inače, Kim i Kanye imaju kćeri North (8) i Chicago (3) te sinove Sainta (5) i Psalma (2). 

Shayk s bivšim dečkom, glumcem Bradleyjem Cooperom (46) ima kćer Leu De Seine (3). Manekenku se često može vidjeti u šetnji s djetetom po New Yorku, ali i s Bradleyjem s kojim je ostala u dobrim odnosimai neko vrijeme se šuškalo da će se pomiriti. 

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Povlači se s društvenih mreža zbog borbe s bolešću, zadnjih šest mjeseci trpi bolove: "Jecala sam satima"

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS