fokus na zdravlju

Povlači se s društvenih mreža zbog borbe s bolešću, zadnjih šest mjeseci trpi bolove: "Jecala sam satima"

Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jessie J i Channing Tatum (Foto: Profimedia) Jessie J (Foto: Instagram) +0 Jessie J (Foto: Instagram) Galerija

Jessie J je istaknula da će se 100 posto posvetiti svojoj bolesti, a javit će se ponekad iz poštovanja prema obožavateljima.

Pjevačica Jessie J (33) objavila je da se povlači s društvenih mreža zbog bolesti s kojom se bori više od šest mjeseci. 

Pogledaj i ovo showbuzz pohvalila se fotkama! Nekoliko mjeseci nakon prekida s miljenikom žena već ljubi drugog, a čini se da se njen bivši ne miri s prekidom

"Učinila sam to puno puta tijekom godina. Nestat ću s društvenih mreža na neko vrijeme i 100 posto se fokusirati na sebe i doći do suštine onoga što se događa s mojim tijelom. Samo ću tu i tamo objavljivati ovdje iz ljubavi i poštovanja prema mojim obožavateljima koji me prate i podržavaju", napisala je na Instagramu na kojem ju prati 10 milijuna ljudi. 

Naime, Jessie J boluje od Menierove bolesti, odnosno bolesti unutrašnjeg uha nepoznatog uzroka za koju su karakteristični napadi vrtoglavice, mučnine i povraćanja, nagluhost i šum u zahvaćenom uhu. Na početku bolesti sluh se između napada normalizira, odnosno nagluhost može fluktuirati. Napad vrtoglavice traje od pola sata do nekoliko sati, a nakon toga zaostaje produženi osjećaj malaksalosti, mučnine i slabosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J E S S I E J (@jessiej)

Pjevačica je sredinom kolovoza na Instagramu objavila video na kojem izvodi hit "Purple Rain" od pokojne glazbene legende Princea i otkrila da ga više ne može otpjevati. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J E S S I E J (@jessiej)

"Jučer sam pokušala otpjevati pjesmu koju inače s lakoćom pjevam i nisam mogla. Problem nije moj glas, ali bolest mi utječe na glas. Jecala sam. Satima. Dopustila sam si da osjetim dio koji je slomljen u meni, a koji često ignoriram, iako ne bih trebala. Šest mjeseci nije prošao dan bez bolova u vratu i grlu. Nekad je bolje, nekad lošije", istaknula je Jessie J. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lejla Filipović Celebrity Lejla Filipović pokazala sestre s kojima je jako bliska, a zbog bolnog gubitka su imale teško odrastanje: "Seke napokon zajedno"

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene