skupa su od 2022.

Tko je nova djevojka Brada Pitta? Tajanstvena brineta nekad je bila udana za zvijezdu "Vampirskih dnevnika", a danas je u vezi s legendom!

Ines de Ramon Profimedia 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ines de Ramon podržala je dečka Brada Pitta na premijeri filma "Wolfs" na Venecijanskom filmskom festivalu.

Brad Pitt jučer je imao debi na crvenom tepihu Venecijanskog filmskog festivala s novom djevojkom Ines de Ramon povodom predstavljanja filma "Wolfs". Ova 31-godišnja brineta zasjala je u romantičnom talijanskom gradu, no 60-godišnja legenda nije prvi glumac s kojim se romantično povezala.

Rodom iz New Jerseyja i diplomirana ekonomistica u području poslovanja, Ines de Ramon je tri godine bila u braku s glumcem Paulom Wesleyjem, zvijezdom serije "Vampirski dnevnici".

Ova direktorica prodaje u tvrtci Anita Ko Jewelry i danas 42-godišnji Paul vjenčali su se 2019. godine u privatnoj ceremoniji i nisu otkrivali puno detalja o svom braku, koji je završio 2022. godine. Njihov razvod službeno je finaliziran početkom 2024. godine.

"Odluka o rastavi je bila zajednička i dogodila se prije pet mjeseci", izjavio je predstavnik para prije dvije godine, tražeći privatnost za oboje. Poslije odvajanja, Ines je ušla u ljubavnu vezu s Bradom Pittom, kojem je ovo bila prva ozbiljnija veza nakon rastave od Angeline Jolie.

Osim u Anita Ko Jevelry, lijepa brineta je radila i u sklopu aukcijske kuće Christie's i draguljarnici de Grisogono te uz engleski priča španjolski, francuski i njemački. Istodobno, zainteresirana je i za welness zbog čega je položila certifikat za nutricionizam u području intergrativne prehrane.

Na crvenom tepihu u Veneciji pojavili su se u društvu Amal i Georgea Clooneyja, a američki mediji prenijeli su vijest kako su jedno vrijeme proveli u njihovoj vikendici na jezeru Como.

  1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte što je Clooney napravio kad je vidio da je jedan od fotografa završio na podu!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Brad Pitt prvi put na crvenom tepihu s 30 godina mlađom djevojkom, nije skidao ruke sa svoje ljepotice!

Povezana vijest Celebrity Brad Pitt kao Benjamin Button: Kako je moguće da sa 60 godina izgleda tako dobro?

Povezana vijest Preporuke Film s Clooneyem i Pittom vrijedan čak 200 milijuna dolara, kritičari su dočekali na nož: "Uvredljivo za gledanje"

Povezana vijest Celebrity Ispod raskopčane košulje Slavka Sobina nazirali su se rezultati mukotrpnih treninga koje naš proslavljeni glumac ne propušta

Povezana vijest Celebrity Salma Hayek počastila je fanove prizorima svojih bujnih oblina s malo krpica na sebi, razlog je ipak bio poseban!

Povezana vijest Nekad i sad Gdje je nestala jedna od naših najljepših voditeljica s početka 2000-ih? Bila je omiljeno TV lice, a onda je odselila iz Hrvatske

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS