Doslovno je zasjala!

Tisuće kristalića prekrilo je nevjerojatno tijelo ove žene, a evo na koji način je sakrila bujnu stražnjicu!

Indya Moore - 25 Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Pjevačica i glumica Indya Moore stigla je na važno događanje u odjevnoj kombinaciji koja se savršeno prilagodila temi, a tisuće kristalića otkrivali su njenu fantastičnu figuru.

Pjevačica i glumica Indya Moore prisustvovala je otvaranju nove trgovine Swarovski u New Yorku, a njezin outfit bio je zaslužan divljenja svih okupljenih.

Indya je bila odjevena u prozirnu haljinu ukrašenu s puno Swarovski kristalića. Ispod nje su se nazirale bež tange i naljepnice kojima je prekrila bradavice, a ostatak njenog golog tijela bio je izložen ispod tisuća kristalića.

Uz to, ogrnula se bijelom bundom kojom je pokrila stražnjicu.

Inače, Moore se proslavila u seriji ''Pose'' u kojoj je glumila Angel Evangelistu.

Za sebe kaže da je transrodna i nebinarna osoba.

Ranije je već govorila kako je napustila dom s 14 godina jer su njezini rodili bili transfobni i otišla je u udomiteljsku skrb. Govorila je i tome kako je bila u trgovini ljudima za seksualno iskorištavanje godinu dana jer joj je netko obećao da će joj dati novac da plati hormonske lijekove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indya (@indyamoore)

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput uhvatila je sinčića dok je po kući pravio nered, njegova reakcija sve je osvojila: ''Nenad! Dođi vidi što je dijete napravilo!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS