evo kad stiže

Naš Baby Lasagna u Hrvatsku se vraća kao pobjednik, idete li ga dočekati?

Baby Lasagna Sanjin Strukić/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Baby Lasagna vraća se u Hrvatsku nakon drugog mjesta na Eurosongu, a u Zagrebu mu je organiziran i svečani doček.

Grad Zagreb organizira svečani doček za Baby Lasagnu u nedjelju 12. svibnja na Trgu bana Josipa Jelačića.

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna nakon povijesnog rezultata Hrvatske na Eurosongu poručio: "Dali smo sve od sebe, možemo se ponositi!"

"Pozivamo sve građane i ljubitelje glazbe da pozdrave i dočekaju našeg Marka na glavnom gradskom trgu gdje će od 13:00 biti organiziran prigodan program dočeka", poručili su iz Grada.

Povezana vijest Zanimljivosti Gledatelji bijesni zbog rezultata Eurosonga, Hrvati nisu jedini koji misle da je Lasagna trebao pobijediti: "Opljačkan je!"

Gradonačelnik Tomislav Tomašević rekao je da su se za doček odlučili nakon što su iz tima Baby Lasagne potvrdili da žele doček. "On je pobjednik po glasanju publike i smatramo da zaslužuje doček", rekao je. "Iskreno mislim da bi glasanje žirija trebalo ukinuti i ostaviti samo glasanje publike. Jasno je da tu ima puno politike i geopolitike i ključno je na kraju tko je miljenik publike, a to je Baby Lasagna", rekao je i ocijenio da su mnogi fanovi diljem svijeta razočarani glasanjem žirija.

Okupljene će do dolaska Baby Lasagne zabavljati DJ Mario Kovač te bivši hrvatski predstavnici na Eurosongu Let 3, Tatjana Matejaš Tajči u pratnji Ante Gele i benda te Emilija Kokić. Voditelj programa je Miljenko Cvitković Minja.

Povezana vijest Celebrity Evo koliko je Baby Lasagni falilo za pobjedu!

S ciljem sigurnog održavanja programa, na Trgu bana Jelačića dežurat će zdravstvene službe, vatrogasci, redarska i zaštitarska služba. Moguće su izmjene u javnom gradskom prijevozu oko centralnog mjesta proslave.

Iz Grada Zagreba zamolili su sve da se pridržavaju uputa nadležnih službi koje će biti na terenu.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte prvu reakciju Baby Lasagne na pobjedu Švicarca, ovako se ponašaju pravi pobjednici!

Dolazak Baby Lasagne i njegovog tima u Zračnu luku Franjo Tuđman očekuje se u 13:15.

Podsjetimo, Baby Lasagna osvojio je najviše glasova publike, no glasovi žirija presudili su u korist Švicarske.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Nemo nakon pobjede na Eurosongu i razbijanja trofeja: "Dobili smo novi pa sad tehnički imamo dva!"

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Pobjednik Eurosonga već je slomio trofej: ''To je znak da ga nije ni zaslužio''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS