dobro su se zabavili

Ida Prester u društvu oca partijala je na glazbenom festivalu, pohvalila se i zajedničkom fotografijom: "Ovako se ponaša muškarac!"

Ida Prester s ocem - 2 Ida Prester/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ida Prester na glazbeni događaj stigla je u društvu oca, a njezini pratitelji pohvalili su ih u komentarima.

Na novosadskom Exit festivalu nazočila su brojna poznata lica, a među njima se našla i Ida Prester.

Glazbenica je na događaj stigla u društvu svog oca Mladena, a njih dvoje zagrljeno su pozirali.

"Tatek. Doputovao je s Hvara ravno na Exit, na Tvrdjavu da ne propusti jubilej. Od prvog nastupa zajedno s nama, čak nam je bio i VJ na grafoskopu u početku. Markirao je zadnjih 5-6 godina, ali ovaj neće. Kaže tata: čestitam nam naših prvih 20 godina na Exitu", započela je Ida.

"Sviramo usred noći, od 2-3, ali nema veze. Prvim jutarnjim vlakom do Beograda pa avion za Split, pa trajektom do Hvara. Sve isti dan. Pa ako se pitate čija sam, sve vam je jasno. A sad nastup, pa rokamo dalje, obiteljski", dodala je.

Pratitelju su joj odmah u komentarima uputili lijepe riječi.

"Ljepšu priču već duže vrijeme nisam pročitala. Za sve tateke", "Tvoj tata kao definicija tate", "Ovako se ponaša muškarac", "Predivno", pisali su. 

Ida je nedavno podijelila i tajnu njezina braka, više o tome pročitajte OVDJE.

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Fanovi ne mogu vjerovati da je Brenda iz Beverly Hillsa zauvijek otišla: ''Sad je opet s Lukeom...''

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Celebrity Suze teku same od sebe na Davidovu oproštajnu poruku omiljenoj Brendi iz Beverly Hillsa: ''Sestro moja...''

Povezana vijest Celebrity Messijeva Antonela oduševila je sve objavom obiteljske fotografije uz koju je Argentini čestitala na velikom uspjehu!

Povezana vijest Celebrity Tko je nova djevojka Danija Olma? Velika mu je podrška u karijeri, ali prije njega imala je buran ljubavni život: "Ovo je moja prva zdrava veza..."

Povezana vijest Celebrity Preminuo je filmski kritičar Tomislav Kurelec: Režirao je brojne filmove, a dobitnik je i nagrade za životno djelo

Povezana vijest Celebrity Brendona je šokirala smrt njegove Brende, evo kojim se riječima oprostio od nje

Povezana vijest Celebrity Dubrovčanka osvojila drugo mjesto u kontroverznom srpskom realityju, dobila je i 50 tisuća eura!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS