kiša ništa nije pokvarila

Unatoč lošem vremenu, mladenci nisu skidali osmijeh s lica: U svadbenom điru Stradunom nema tko ih nije pozdravljao!

Unatoč tome što je padala kiša za vrijeme vjenčanja godine, mladence Liama Stewarta i Nicole Artukovich to nikako nije omelo sjajnog raspoloženja.

Liam Stewart, sin Roda Stewarta oženio je danas u crkvi na Jezuitima svoju Nicole Artukovich, Amerikanku konavoskih i hercegovačkih korijena.

Iako ih vrijeme nije baš poslužilo, kiša ih nikako nije omela da ne budu u sjajnom raspoloženju. 

Mladenci i gosti krenuli su u đir Stradunom, a konobari ugostiteljskih objekata, građani i turisti su srdačno pozdravljali mladence koji nisu skidali osmijeh s lica, piše Dubrovački list

Legendarni glazbenik i mladoženjin otac čak je zapjevao i uz gajde, a video možete pogledati OVDJE

Fotografije pri izlasku iz crkve pogledajte OVDJE.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte trenutak kada je Rod Stewart zapjevao uz gajde nakon vjenčanja kojeg prate apsolutno svi!

Povezana vijest Celebrity Slavni mladoženjin otac prije vjenčanja istaknuo je samo jednu stvar, evo što je to imao za reći!

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 inMagazin Šime Vrsaljko otkrio je hoće li navijački hitovi dodatno motivirati našu reprezentaciju!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte zajedničku obiteljsku fotografiju Roda Stewarta u Dubrovniku sa sinom kojeg je oženio!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS