napokon je priznao!

Populari treper otkrio je sretne vijesti o kojima ne voli pričati: ''Ne bih...''

Hiljson Mandela Gordan Svilar/ Antena Zagreb 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Hiljson Mandela gostovao je na Anteni Zagreb te otkrio svoj ljubavni status, koji su mu hobiji, a progovorio je i o koncertu u Boćarskom domu u listopadu.

U srijedu na Anteni Zagreb, kod Vene i Mihice, gostovao je Hiljson Mandela - jedno od najistaknutijih imena domaće trap scene. U opuštenoj atmosferi, voditelji, Veno Parašilovac i Mihaela Dragičević, dotaknuli su se nadolazećeg koncerta u Boćarskom domu, koji će biti njegov najveći samostalni koncert u karijeri, ali i nečega što je mnoge iznenadilo - Hiljsonovog ljubavnog statusa!

Na pitanje slušateljice Gordane je li zauzet, Hiljson je iskreno odgovorio:

"Imam djevojku. Sretan sam, ali ne bih puno o tome..."

Osim ljubavnih tema, Mihaela je postavila pitanje tko je najveći ''party brejker'' na našoj sceni. Hiljson nije oklijevao:

"Ja sam najveći party brejker. Nakon koncerata, uvijek idem prvi doma!" Veno se našalio rekavši:

"Ti si svakako zvijezda večeri!"

Kada je riječ o slobodnom vremenu, Hiljson je otkrio:

"U slobodno vrijeme razmišljam o tome što ću novo raditi. Mislim da je važno posvetiti se tome gdje se želiš usmjeriti. Trebaš biti 100% u tome. Naravno, to nije garancija da će sve uspjeti, ali... nekako se dešavaju čuda ako čovjek stvarno da sve od sebe."

Također, razgovarali su o društvenim mrežama, koje Hiljson konzumira umjereno i s osmjehom odgovara na ''hejterske'' komentare:

"Ne zamaram se društvenim mrežama. S jedne strane, mogu ti pomoći da se povežeš s publikom, a s druge, možeš lako postati žrtva kritika."

Što se tiče koncerta u Boćarskom domu, Hiljson je uzbuđeno najavio:

"Pripremamo puno iznenađenja i posebnih trenutaka, jedva čekam da svi dođu i da zajedno uživamo."

Talentirani glazbenik nastavlja s uspjesima u 2024. godini, nakon što je singlom Ankaran proveo četiri tjedna na vrhu Billboard Croatia Songs liste. Ovaj veliki uspjeh dočekao je dok je planinario na vrhu Velebita, a njegov posljednji hit, 7 ujutro, također se našao na top listi. Ne sumnjamo kako će svoj status omiljene glazbene zvijezde opravdati i u subotu, 5. listopada, i službeno rasprodanim koncertom u zagrebačkom Boćarskom domu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kad je ovaj isklesani mladić protrčao plažom, svi su pomislili da je ispao iz Spasilačke službe!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Znate li tko je na fotki? Svoj prepoznatljivi znak je skrio, a ljubi jednu od najpopularnijih reality-zvijezda!

Je li Angelina Jolie ovim potezom potvrdila da je ovo novi muškarac u njezinom životu?

Kate Middleton najnovijom fotografijom ganula je čitav svijet: ''Bilo mi je drago...''

Ovo je jedina osoba koja osim obitelji smije posjetiti Michaela Schumachera

Povezana vijest inMagazin Tony i Ziva za kamere Nove TV otkrili su sve o velikom povratku: ''Imamo divnu ekipu o kojoj ne smijemo pričati''

Povezana vijest inMagazin Matija Cvek novu je pjesmu posvetio svojoj obitelji: ''Proživljavam najljepše dane svog života!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS