ne mari za godine!

Samo ona može obući potpuno prozirnu haljinu i ne staviti grudnjak, pa tako stati pred fotografe!

Heidi Klum Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Polako završava Tjedan mode u Parizu, a među najkomentiranijim izgledima ove godine su svakako oni Heidi Klum, koja se prošetala

Pariški Tjedan mode polako se bliži svom kraju. Kao i svaki puta, predstavljene su nove kolekcije koje ćemo gledati idućeg proljeća i ljeta, a priliku da vide što je novo u modnom svijetu nisu propustile ni slavne osobe.

Među njima je i proslavljena manekenka Heidi Klum, koja je u Parizu boravila zajedno sa suprugom Tomom Kaulitzom i kolegicom iz američkog "Supertalenta" Sofijom Vergarom, a haljina koju je nosila tijekom jedne večeri je mnogima zagolicala maštu.

Na zabavu brenda Vetements došla je u potpuno prozirnoj crnoj haljini, ispod čega joj se ocrtavalo crno donje rublje,. Sve je upotpunila crnom dugačkom jaknom, koja je sakrila dva strateška mjesta i nešto naglašenim make-upom na očima.

Heidi je sudjelovala na reviji marke L'oreal, a fotografije možete pogledati OVDJE.

Heidi se družila sa Sofijom i na dodjeli naraga Emmy, a fotografije pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zlatna Maja Šuput na posljednjem zadatku uoči početka "Supertalenta": "Žena s ogromnom količinom energije"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte raskošne detalje s rođendanske proslave Lane Klingor Mihić, slavilo se u njenom domu kojem se svi dive!

Atraktivna srpska voditeljica dala savjet muškarcima za bolje odnose: "Probajte, nećete pogriješiti!"

Lanu Jurčević smlavile emocije, objasnila je zbog čega: "Danas sam imala totalni meltdown..."

Povezana vijest Celebrity Doček naše reprezentacije u Zagrebu najizazovniji je trenutak u karijeri Frane Ridjana: ''Policija me dočekala, to je bilo nešto nadrealno!''

Povezana vijest Celebrity Saznali smo koja je Fabijanova neostvarena želja, a raspričao se i o obitelji, koja mu je najvažnija: ''Obožavam svoju ženu i sina''

Maji Šuput iz vrtića poslali urnebesnu sliku Blooma: ''I tako se on sam dizajnirao da bude cool!''

Jezivi prizori u kući legendarne Esme Redžepove: Opustošeni prostori, iščupani lusteri, a trebala je biti muzej!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS