bez konkurencije!

Jednoj je 51, drugoj 52 godine: U haljinama koje su stisnule njihove raskošne obline zasjenile su mlađe kolegice!

Heidi Klum, Sofia Vergara Afp 1/41 >> Pogledaj i ovo +30 Galerija

Heidi Klum bila je na partyju nakon dodjele Emmyja. Tamo je napravila pravu pomutnju uskom, dugom haljinom.

Njemačka manekenka Heidi Klum ponosno je pozirala fotografima na partyju nakon dodjele nagrade Emmy 2024. Osmijeh od uha do uha nije skidala s lica dok je ispred objektiva fotografa stajala u crnoj uskoj haljini.

Naime, haljina nije imala rukave, a veliki izrez sa šljokicama upotpunio je cijelu modnu kombinaciju i istaknuo bujne grudi seksi manekenke. Heidi je umalo zasjenila kolegica Sofia Vergara, koja je svoje obline istaknula u crvenoj dekoltiranoj haljini. 

Više fotografija pogledajte u našoj galeriji.

51-godišnja Heidi već godinama prati status seks-simbola, a njeno je srce osvojio 17 godina mlađi Tom Kaulitz.

Par je u braku od 2019. godine, kada su se u tajnosti vjenčali nakon godinu dana veze. Nekoliko mjeseci poslije tajne ceremonije u Italiji su organizirali i svadbeno slavlje za obitelj i prijatelje.

Inače, Heidi iza sebe ima dva propala braka i niz neuspjelih veza. Sa stilistom Ricom Pipinom u braku je bila od 1997. do 2002. godine. Zatim je 2003. započela vezu s Flaviom Briatoreom, a iste su godine objavili da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, a kćer Leni Heidi je rodila kada je već upoznala glazbenika Seala.

1/37 >> Pogledaj i ovo +33 Celebrity Koga Una Praljak ljubi u stvarnom životu? Zavodnica iz naše serije sretno je zaljubljena: ''Daljina nije problem''

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Trudnoća u srpskom realityju koji je tek počeo! Kandidatkinja plakala pred kamerama, majka oplela po njoj: ''Je l' te nije sramota?!''

Povezana vijest Celebrity Posljednje fotografije Heidi Klum napravile su ogromnu pomutnju, a zbog uske haljine potpuno je jasno i zašto, izgleda nevjerojatno!

Povezana vijest Celebrity Bujne grudi stisnula je u sićušni badić i videom napravila pravu pomutnju, nitko i dalje ne vjeruje da joj je već 51 godina!

Povezana vijest Celebrity Bez gornjeg dijela badića ušla je u more, a onda se prepustila strastima sa 17 godina mlađim suprugom!

Povezana vijest Celebrity Ni u 51. godini ne libi se skinuti pred kamerama, objavila je snimku za koju je zaplivala u toplesu!

Povezana vijest Celebrity Heidi Klum 17 godina mlađem mužu čestitala godišnjicu u toplesu: ''Slavimo ljubav!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS