Izbjegnuta tragedija

Na koncertu slavnog pjevača došlo do panike, evo kako je reagirao kada su se fanovi počeli gušiti i padati u nesvijest!

Harry Styles Profimedia 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Harry Styles bio je prisiljen zaustaviti koncert, i to nakon što su se njegovi obožavatelji počeli gušiti i padati u nesvijest u prvim redovima.

Britanski pjevač Harry Styles bio je prisiljen pauzirati koncerti to zbog panike i u namjeri da zaštiti publiku nakon što se osmero njegovih obožavatelja onesvijestilo.

Videosnimka s koncerta prikazuje kako 28-godišnji Harry moli posjetitelje koncerta u Bogoti u Kolumbiji da se polako pomaknu kako bi spriječio potencijalnu tragediju.

"Jako sam uzbuđena što sam ovdje i znam da će danas biti nevjerojatan nastup, ali najvažnije je da su svi ovdje sigurni jer ovdje ima puno ljudi i vruće je. Zamolit ću da se svi pomaknete nekoliko koraka unatrag, jako, jako sporo", govori Harry u videu koji možete pogledati OVDJE

Jedan od obožavatelja koji je prisustvovao koncertu na stadionu Colosseum Live, koji prima 24 tisuće ljudi, objavio je video na Twitteru i priznao kako se bojao za život.

"Moram samo reći da sam bio u Platinum dijelu i skoro sam umro. I onda je jadni čovjek morao prekinuti koncert jer smo se gušili", napisao je.

"Ne možemo disati. Gušimo se!" vikali su Harryju obožavatelji iz prvih redova.

Inače, u redu su čekali više od šest sati prije početka svirke, a prvotno je bilo planirano da koncert bude održan u zabavnom parku Salitre Mágico, također u Bogoti. No promjenu o mjestu održavanja objavio je organizator koncerta 25 dana prije, i to zbog logističkih problema tijekom prethodnog koncerta pop-zvijezde Due Lipe.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić ocjenjivala najzgodnije Vatrene, evo tko je kod nje najbolje prošao, jedan je dobio čistu desetku!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša najvatrenija navijačica dobro je profitirala od pojavljivanja na tribinama Svjetskog prvenstva, evo što se za nju promijenilo od prvog nastupa Hrvatske!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS