Iskreno su popričali

Pogledajte kakav je savjet o ženama rastavljeni Haris Džinović dao sinu: ''Traže se po danu, a dogovaraju za navečer...''

Haris Džinović Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Haris Džinović za srpske medije otkrio je kakav je ljubavni savjet dao sinu Kanu nakon svog razvoda od Meline Džinović.

Pjevač Haris Džinović prije nekoliko mjeseci rastao se od 29 godina mlađe supruge Meline Džinović, a za srpske medije sada je opet pričao o ljubavi.

Haris je za Kurir otkrio da je o ženama pričao i sa sinom Kanom, a evo kakav mu je savjet dao.

''Ja samo svom sinu Kanu rekao: ''Kane, ako izlaziš navečer da upoznaš neku djevojku, tu nema kruha. Djevojke se po danu traže, a dogovaraju za navečer. Prema tome kad dođeš negdje navečer sve su zauzete.'' Onda me on danas zove i kaže mi: ''Taić, obišli smo šest ili sedam bašti, upoznali smo osam djevojaka.'' Ja sam mu rekao: ''Eto vidiš'', a on mi kaže: ''Jao, kakav si ti lav'', rekao je Haris, prenosi Blic.

Podsjetimo, osim Kana, Melina i Haris imaju još i kćer Đinu.

Podsjetimo, Haris i Melina rastali su se nakon 22 godine braka. Ona se o razvodu nije oglašavala, dok je pjevač više puta govorio o njihovim problemima, a tako nastavlja i dalje zbog čega je postao i tema sprdnje.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Marcelo Brozović od reprezentacije se oprostio fotkom s djecom, a dobio ih je sa samozatajnom znanstvenicom!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša bivša manekenka otvoreno progovorila o poremećaju s kojim se bori već neko vrijeme: ''Naučila sam živjeti s tim...''

Povezana vijest Celebrity Dok milijuni čekaju njeno obraćanje nakon spriječenog terorističkog napada, Taylor Swift organizirala je privatni tulum, fanovi su bijesni!

Povezana vijest Celebrity Najbolju gimnastičarku svih vremena majka je ostavila kada je bila dijete, sad od popularne olimpijke traži oprost: "Samo je želim pitati..."

Povezana vijest Celebrity Zvijezda našeg hit-showa u minijaturnom kupaćem pokazala zavidni dekolte, a pale su i usporedbe s pop-senzacijom!

Povezana vijest Nekad i sad Glumci iz kultne serije 90-ih susreli su se nakon dugih 25 godina, pogledajte kako izgledaju danas!

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS