najvruće navijačko izdanje?

Poznata influencerica iz susjedstva bodri Vatrene u tangama, a ima i dres koji je napravljen samo za nju!

Hana Hadžiavdagić Instagram/Screenshot 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Hana Hadžiavdagić Tabaković uputila je podršku Vatrenima u personaliziranom hrvatskom dresu i tangama.

Popularna sarajevska influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković uputila je vruću podršku našim Vatrenima uoči utakmice protiv Španjolske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Hana je objavila video u kojem se vozi na provi broda, a pozirala je okrenuta kameri leđima u personaliziranom dresu i crnim tangama.

"Srce Vatreno", napisala je uz video u kojem se vidi i napis "opet najljepša" na dresu, što je njezin poznati hešteg na društvenoj mreži.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

Hana je jedna od najpopularnijih influencerica s naših prostora i na Instagramu ima gotovo 700 tisuća pratitelja s kojima dijeli trenutke iz svakodnevnog života, ali i svoje izazovne fotografije.

U sretnom je braku sa Tarikom Tabakovićem, s kojim često putuje svijetom, a trenutke s njihovih putovanja također bilježi na društvenim mrežama.

Povezana vijest Celebrity Hana Hadžiavdagić pohvalila se odlaskom na glasanje, ima i jasan stav o tome: "Veća sam Hrvatica od velikih Hrvata!"  

Povezana vijest Celebrity Hana Hadžiavdagić odbrusila ljudima koji je ogovaraju: ''Kad me vide, prelaze na drugu stranu, budite face pa...''

Povezana vijest Celebrity Hana Hadžiavdagić usporedila je svoj izgled s Kylie Jenner, a potom se obratila i hejterima: "Žene plaćaju vilicu zbog koje meni kažu da ličim na konja..."

  1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Obitelj Luke Modrića u Berlinu se okupila u velikom broju, pala je i zajednička fotografija za uspomenu!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Golišava Knoll napravila je pomutnju na stadionu u Berlinu, pogledajte kakva je došla na utakmicu Hrvatske i Španjolske!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS