odmara se u hrvatskoj

Svima poznata influencerica iz susjedstva skinula badić i priredila vruće prizore na našoj obali: "Uf, što nam činiš..."

Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić - 5 Hana Hadžiavdagić - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 22 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 21 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 20 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 19 +19 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 17 Galerija

Hana Hadžiavdagić Tabaković objavila je fotografiju iz Hrvatske na kojoj pozira na brodu u toplesu i tangama.

Popularna sarajevska influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković ljetuje na našoj obali i časti pratitelje na Instagramu svojim fotografijama u kupaćim kostimima.

No sada je otišla korak dalje i objavila je fotku na kojoj pozira na brodu bez gornjeg dijela badića, a ni donji nije puno toga pokrio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

"Riječi su suvišne. Udaj se za mene", napisao joj je među prvima naš interventni policajac Stjepan Ursa, koji je široj javnosti poznat kao bodybuilder i influencer.

"Hana gori", "Predobra", "Uf, što činiš gledateljima", "Savršena si", još su neki od brojnih komplimenata koje je dobila.

Hana je jedna od najpopularnijih influencerica s naših prostora i na Instagramu ima gotovo 700 tisuća pratitelja s kojima dijeli trenutke iz svakodnevnog života, ali i svoje izazovne fotografije.

U sretnom je braku sa Tarikom Tabakovićem, s kojim često putuje svijetom, a trenutke s njihovih putovanja također bilježi na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput s obitelji došla na koncert privatnim avionom, a luksuzne prizore zasjenilo je nešto što joj je izvirilo iz topića!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 8 +25 Renata Končić Minea - 7 Celebrity Minea u bikiniju pokazala nikad bolju figuru, obožavatelji joj se ne mogu nadiviti: "Neka svijet vidi prirodnu ljepotu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene