"platiš i ne odeš u zatvor..."

Hana Hadžiavdagić žestoko oplela po glumcu o čijem slučaju priča cijela regija: "Sram bilo svakoga tko je šutio...''

Hana Hadžiavdagić Tabaković Hana Hadžiavdagić Tabaković/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nakon što se saznalo za slučaj Moamera Kasumovića, o svemu se oglasila se i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković.

Jedna od najpoznatijih regionalnih influencerica, Hana Hadžiavdagić Tabaković na svom Instagram profilu žestoko je oplela po glumcu Moameru Kasumoviću o kojem se ovih dana priča zbog slučaja koji je zgrozio javnost.

"Poznati glumac Moamer Kasumović, prepoznat u ulozi 'Lud, zbunjen normalan' koja ga je proslavila, je osuđeni pedofil. Ima još gorih stvari u tome, a to je naš sistem. Osuđeni pedofil je osuđen na godinu dana zatvora. Bludničio nad dječakom od 14 godina, dobio godinu dana zatvora i nije bio u zatvoru. Platio je 35, 36 tisuća KM za to. Platiš, ne odeš u zatvor i nastaviš svoj život. Izašao mu je film u prvom mjesecu o njegovom rodnom mjestu Bijelom Polju, on u filmu. Za dva dana je trebao imati predstavu. Čovjek živi život kao da se ništa nije dogodilo. U kakvoj zemlji ova djeca rastu? Što mi da očekujemo od takvog sudstva, policije. Imamo masu femicida, evo sada imamo i pedofile, finu gradsku raju koja su među nama. Žive najnormalije, dok se to jadno dijete skrivalo od svoje sramote. Glumca proslavljenog koji mrtvo-hladno živi kao da se ništa nije dogodilo. Dokle ćemo da budemo g**na od ljudi", rekla je Hana.

Također, osudila je i sve one koji su o tome šutjeli tri godine.

"Svi znate muzu se kokoši u Sarajevu, samo tračate. Osnovna uloga Sarajevske FGR je da tračaju, da mrze sve. Jel' moguće da to niste znali, da niste htjeli da kažete. Sram vas bilo, sram bilo vas, sram bilo njegove kolege koji su znali, sram bilo sudsvo, policiju. Sram bilo svakoga od vaš ko je šutio tri godine o nečemu ovako ogavnom, fuj - poručila je Hana.

Više o Moamerovom slučaju pročitajte OVDJE.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Znate li tko je na fotki? Njezin seksi izlazak iz mora svi još dobro pamte, ali danas je neprepoznatljiva!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Nekad i sad Nekadašnja zavodnica danas bije bitku s teškom bolesti, prisjetite se kako je izgledala u danima najveće slave!

Sjećate se hita ''Džin i limunada''? Pjevačica koja ga je otpjevala danas izgleda potpuno drukčije!

Pamtite li ovaj povijesni trenutak? Kerum opet reže pršut, 11 godina nakon što ga je lijepio na čelo!

Cijena Kolindine haljine iz New Yorka poprilično je paprena, a ovaj brend obožava i Kate Middleton!

Povezana vijest Celebrity Zbog Arsena Dedića došlo do svađe u regionalnom showu: "Što pričaš ti? To ti je legenda Jugoslavije!"

Povezana vijest Celebrity Kerumova Fani na ruci nosi sat vrijedan 50 tisuća eura! Već je otprije poznato da voli skupe modne dodatke

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS