kao profesionalac!

Kakva maestralna izvedba! Kad slušate ovog dječaka, zaboravite na njegove godine!

Hamza Bajraktarević kao pravi profesionalac u showu Supertalent izveo je tradicionalnu sevdalinku.

''Bavim se glazbom od malih nogu, najviše pjevam sevdalinke, a otac nađe neku finu pjesmu koja mi leži. Sevdalinku rijetko tko od mladih sluša. Kad neka pjesma pogodi, zanese, i samo je pjevaš iz duše'', objasnio je 14-godišnji Hamza Bajraktarević žiriju Supertalenta svoju ljubav prema sevdalinkama. 

''Dok sam te gledala kako ovo pjevaš, razmišljala sam bi li ja to ikad mogla. S umjetničke strane dalo bi se to kod mene naučiti, nego kako si ti bio miran, ali kako lijepo pjevaš, kako te lijepo slušati. Zaboravila sam i na tvoje godine, večerašnji nastup je bio tip top'', zaključila je Maja. 

''Ja sevdalinke nisam pjevala, ali ne mora čovjek pjevati da bi osjetio glazbu. Ja sam osjetila nevjerojatnu čistoću i predanost dok si ti to pjevao, bravo'', rekla mu je Martina. 

''Izveo si to stvarno maestralno'', složio se Fabijan s kolegicama. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Lidija Bačić nije prošla neopaženo dok je šetala centrom Zagreba, zna se tko je muškarac s kojim je bila

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity ''Ovo je sve, samo nije haljina'': Pogledajte čistu umjetnost u kojoj je Maja Šuput podigla cijelu atmosferu!

Povezana vijest Celebrity I žena iz publike zbog ovog je nastupa pobjegla sa svog mjesta, a Maja i Martina jedva su izdržale: ''Izaziva mi mučninu!''

Povezana vijest Celebrity Voditeljica i vlasnica licence za Miss Hrvatske šute o teškim optužbama, humanitarne revije su prevara? ''Mi novac nismo dobili''

Povezana vijest Celebrity Sandra Bagarić na nesvakidašnjem mjestu odradila tjelovježbu, imala i savršenu podlogu

Povezana vijest Celebrity Franka Batelić podijelila trenutke s Ćorlukom i djecom iz Istre, napokon je dočekala lijepo vrijeme za omiljenu aktivnost

Povezana vijest Celebrity Tko je Hana Tabaković Baksa koja se našla usred skandala za potkradanje humanitarnih akcija?

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Seve priuštila svom sinu jedincu, javno je zahvalila Luki Modriću za ovo iskustvo!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda "Dosjea X" izgleda senzacionalno u 57. godini, paparazzi je uhvatili na plaži u bikiniju!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS