nema loše riječi za njega

Kako je legendarni James Bond zaslužio titulu najvećeg holivudskog džentlmena? Ima 71 godinu, a žene ga i dalje obožavaju!

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Nakon što je Halle Berry izjavila kako joj je vratio vjeru u muškarce, Pierce Brosnan je ponovno u centru pažnje brojnih obožavateljica.

Obožavateljice diljem svijeta rijetko prestaju govoriti o kavalirstvu Piercea Brosnana,  no nedavni komentari Halle Berry ponovno su ga vratili u središte pozornosti.

Dobitnica nagrade Oscar iz 2002. godine u nedavnom intervjuu je izjavila kako joj je 71-godišnji irski glumac vratio vjeru u ljubav poslije teškog razvoda od Erica Benéta i prevare.

"Ne postoji čovjek koji je veći džentlmen od Piercea Brosnana", izjavila je Halle Berry za Wired.

Glumica se prisjetila i rada na filmu "Umrijeti drugi dan", zadnjem Brosnanovom u ulozi kultnog tajnog agenta Jamesa Bonda.

"Ti su filmovi kultni. Oni će zauvijek biti dio naše povijesti i stvarno sam počašćena što sam bila dio nje, pogotovo s Pierceom", riječi su Halle Berry, dodajući kako će irski glumac zauvijek biti njezin James Bond.

Berry nije jedina s tim razmišljanjem, budući da su brojni korisnici društvene mreže X počeli dijeliti vlastite priče o susretu s njim, dodajući kako je njegova karizma i u 72. godini života i dalje očaravajuća.

Među razlozima zbog kojih je Brosnan obožavan ističu se priče o njegovoj kavalirštini i ljubavi prema supruzi Keely Shaye Smith, s kojom je u braku 23 godine i ima dva sina.

"O Pierceu Brosnanu se uvijek čuju lijepe stvari, a nikad ništa loše. Čovjek je apsolutni džentlmen, volim ovog čovjeka", stoji u jednom komentaru na X-u, dok je druga korisnica dodala kako se ispričavao njezinoj prijateljici nakon slučajnog sudara.

Za 60. rođendan svoje supruge prošle godine, Brosnan je objavio zajedničku fotografiju s buketom sa 60 ruža.

"Keely je novinarka, reporterka. Ona je sama po sebi umjetnica. I kao žena, stvorila je obitelj za naše sinove. Ona mi je oduvijek dopuštala da uđem u divlje plavetnilo i radim ono što radim kao muškarac, kao glumac", izjavio je Brosnan u intervjuu povodom 22. godišnjice braka.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Preminuo je frontmen grupe Riblja Čorba, od njega su se oprostili kolege iz benda: ''Dragi naš Boki...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Naša violončelistica uskočila je u badić pa raspametila obožavatelje isklesanim tijelom: ''Izgledaš kao djevojčica!''

Povezana vijest Celebrity Zovu je našom kraljicom sapunica, a evo što ona kaže o tom nadimku: ''Ne bih ja rekla, ima ih više koje mogu nositi tu titulu''

Povezana vijest Celebrity Fotografije Angelininih ruku obilaze internet, zbog ovih prizora fanovi su se jako zabrinuli za nju: ''Nešto nije u redu!''

Povezana vijest Celebrity Tko je nova djevojka Brada Pitta? Tajanstvena brineta nekad je bila udana za zvijezdu "Vampirskih dnevnika", a danas je u vezi s legendom!

Povezana vijest Celebrity Brad Pitt kao Benjamin Button: Kako je moguće da sa 60 godina izgleda tako dobro?

Povezana vijest Celebrity Svi su gledali u outfit u kojem se Ronaldova Georgina pojavila na aerodromu, je li ovo primjereno za takvo mjesto?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS