OTKRILI I BEBIN SPOL!

Sretne vijesti u životu mladog hajdukovca i njegove zaručnice, prvu čestitku uputio mu je splitski klub!

Emir Sahit Instagram 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Emir Sahiti i njegova zaručnica Kim van den Berg dobili su prvo dijete, a sretnim vijestima nogometaš se pohvalio na društvenim mrežama.

Hajdukovac Emir Sahiti postao je tata, a prekrasnom vijesti pohvalio se na društvenim mrežama. Naime, objavio je fotografiju iz bolnice kojom je otkrio i spol bebe.

Emir i njegova zaručnica Kim van den Berg dobili su djevojčicu.

''Dobro došla, djevojčice'', napisao je kratko Emir.

Čestitku su mu uputili i iz Hajduka.

''Čestitamo Emiru Sahitiju i njegovoj zaručnici Kim na prinovi u obitelji", poručili su na službenim stranicama kluba.

Brojni pratitelji nogometašu su pisali čestitke.

''Čestitamo, tata'', ''Sve najbolje'', samo su neki od komentara.

Mladi hajdukovac sa samozatajnom Kim u vezi je već pet godina. Par ne voli dijeliti trenutke iz privatnog života, ali s vremena na vrijeme Emir podijeli pokoju fotografiju na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput sredila se za romantičnu večeru s mužem, evo u čemu su uživali: "Samo za nas dvoje!"

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Severina je napravila pravi raspašoj u Makarskoj, izrezi na čipkastoj haljinici prštali su na sve strane!

Povezana vijest Celebrity Mladi hajdukovac zaručio se s tajanstvenom djevojkom: Par čeka i bebu, a raskošni prsten ukrao je svu pozornost!

Povezana vijest Celebrity Još jedan udarac za Meghan Markle i princa Harryja! Uoči važnog puta dočekala ih je loša informacija

Povezana vijest Celebrity Kolinda podijelila fotku sa suprugom Jakovom iz Pariza, ali pozornost je ukrao natpis na njezinoj majici, podsjeća li vas na nekoga?

Povezana vijest Celebrity Naš glumac nakon 15 godina vraća se na male ekrane, evo zašto ga dugo nismo vidjeli!

Povezana vijest Celebrity Maja Šuput sredila se za romantičnu večeru s mužem, evo u čemu su uživali: "Samo za nas dvoje!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS