odvažio se na hrabar potez

Mladi gradonačelnik šuti o aferama sa srpskim folk-pjevačicama, ali zato koristi svaku priliku kako bi se pohvalio isklesanim torzom

showbuzz DNEVNIK.hr

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković sudjelovao je u tradicionalnom plivanju za časnim križem u ledenoj rijeci Vrbas.

Mladi gradonačelnik Banje Luke, 28-godišnji Draško Stanivuković, izazvao je veliko zanimanje javnosti zbog navodne afere s udanom srpskom folk-pjevačicom Tanjom Savić (36), zbog koje je ostavio zaručnicu Kristinu Beronju.

Srpski mediji pisali su kako je par zajedno od početka prošle godine te da je Tanjin odnos sa suprugom Dušanom Jovančevićem narušen i da više nisu zajedno, iako su još službeno u braku.

Pojavile su se i informacije o tome kako Tanja nije jedina folk-pjevačica koju je zaveo mladi gradonačelnik te da je prije nje ljubio Kiju Kockar.

I dok Stanivuković mudro šuti o svojem burnom ljubavnom životu, na izbjegava javna pojavljivanja, a svojim zadnjim potezom opet je privukao veliku pažnju.

Povodom pravoslavnog blagdana Bogojavljenja, je sudjelovao u Bogojavljenskoj litiji, tradicionalnom plivanju za časnim križem u ledenoj rijeci Vrbas u Banja Luci. U utrci je sudjelovalo 33 mladića, a iako gradonačelnik nije odnio pobjedu, iskoristio je priliku da još jednom pokaže isklesani torzo kojim se često hvali i na Instagramu.

Inače, Stanivuković se zadnjih dana našao na udaru kritika zbog postavljanja spomen-ploče majoru bivše JNA Milanu Tepiću, koji je 1991. samoubilačkim činom raznio skladište streljiva kod Bjelovara i pritom usmrtio deset hrvatskih branitelja.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Seve se ogrnula samo krpicom pa pokazala više nego što smo od nje navikli, logično je zašto je fotku nazvala uvod u anatomiju

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Legendarni Alilović je 11 godina u braku s atraktivnom Ivom koju rijetko viđamo, a slovi kao najljepša žena sportaša

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS