Idete?

Prvi put u povijesti Zagreb organizira javno gledanje Eurosonga, zna se lokacija i vrijeme

Baby Lasagna - 1 In Magazin 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Grad Zagreb prvi put u povijesti organizira javno gledanje Eurosonga, Baby Lasagna veliki je favorit za pobjedu.

Zagrepčani i svi koji se tamo nađu će u subotu moći gledati Eurosong na velikom ekranu.

Grad Zagreb prvi put organizira javno gledanje finala Eurosonga, koje će se održati u subotu, 11. svibnja, s početkom od 20 sati na Europskom trgu, piše na njihovoj službenoj stranici. 

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna odradio drugu probu za Eurosong, promijenio je jedan detalj na sebi, evo kako su obožavatelji reagirali na to!

Svi se nadaju prolasku Baby Lasagne u finale, pa čak i pobjedi, a po prvi put otkako je Eurovizije svog će predstavnika Hrvati moći podržati u velikom broju.

Povezana vijest Zanimljivosti Tko su voditelji ovogodišnjeg Eurosonga? Na male ekrane vraća se poznato eurovizijsko lice, a s njom u tandemu bit će i holivudska zvijezda!

Lasagna je trenutno prvi favorit na kladionicama s 24% šanse za pobjedu, a na Eurosongu ga prvi put gledamo u utorak, 7. svibnja, u prvom polufinalu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naš najtraženiji komičar viđen je u rijetkoj šetnji centrom Zagreba, a evo u čijem je društvu ovoliko uživao

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Bivša Šukerova zaručnica bila je njegova najveća ljubav, a način na koji ju je zaprosio i danas se prepričava, pogledajte kako sada izgleda

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS