Još uvijek tuguje

Posljednje fotke Joeyja iz Prijatelja zabrinule su njegove kolege iz serije, potpuno se odvojio i zapustio, a oni žele samo jedno

Matt LeBlanc Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Glumac Matt LeBlanc svojim izgledom i ponašanjem posljednjih mjeseci zabrinuo je fanove, a sad isto misle i kolege iz ''Prijatelja''.

Glumac Matt LeBlanc već godinama ne uživa u pozornosti javnosti, a svojim novim izgledom sve više šokira fanove.

Nakon smrti kolege Matthewa Perryja, Matt se potpuno povukao iz javnosti, a njegov zapušten izgled i povučenost zabrinuli su njegove kolege iz serije ''Prijatelji''.

Ranije ovog mjeseca popularni "Joey" viđen je u Los Angelesu te je njegov pomalo zapušten izgled zabrinuo kolege iz serije, rekao je izvor za In Touch Weekly.

"Nitko ne optužuje Matta za stjecanje viška kilograma ili nepodoban način života. Ovdje nije riječ o tome. Ono što je zabrinjavajuće za Jennifer Aniston te ostatak ekipe iz serije je to što je ovih dana takav samotnjak i jedva se čuju s njim iz mjeseca u mjesec", objasnio je izvor. Dodao je kako glumac nije zainteresiran za druženja, već se povukao u sebe.

"Nekoć je bio tako optimističan i sretan, ali sada kao da se ne osjeća dostojnim biti u njihovom društvu. Jasno je da ima sniženo samopouzdanje, a samo ga morate pogledati da biste vidjeli da se i fizički prepustio", dodao je izvor.

Ipak, ostatak glumačke ekipe pruža mu veliku podršku i želi samo jedno - vratiti ga na staro i oraspoložiti.

"Nedavna tragedija sve ih je naučila koliko je život uistinu kratak i dragocjen", rekao je izvor.

Podsjetimo, Matthew Perry preminuo je u dobi od 54 godine u listopadu 2023. Njegovu smrt uzrokovala je prekomjerna količina ketamina, koji je koristio za liječenje depresije i anksioznosti.

Oko njegove smrti trenutno traje velika istraga, a više pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Maja Šuput slavi rođendan, znate li koji? Uz slavljeničke fotke napisala je: ''Ma tko još broji!''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Najtajanstveniji par Hollywooda ljubav je dugo negirao, a kemija se rodila nakon strastvenih scena u zajedničkom filmu!

Brat Michaela Schumachera sve šokirao priznanjem da je gej, 14 godina bio je u braku sa ženom

Pogledajte kako se kandidatkinja za predsjednicu Hrvatske snašla da ne nosi stvari iz subotnje nabavke, pravi je uzor ženama!

Naša prelijepa glumica zablistala je u istoj haljini kakvu ima i Kate Middleton, kojoj bolje stoji?

Tetovirane noge jednog od najzgodnijih Hrvata bile su prava atrakcija na špici, a bogatim crtežima ukrasio je i svoj mišićavi torzo!

Emilija Kokić shrvana nakon odlaska kolege iz benda: ''Planirali smo doći do tebe, oprosti što smo zakasnili...''

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS