Wow!

Glumica iz kultne serije hipnotizirala ostale kupače na plaži svojom pojavom u šestom desetljeću!

Gillian Anderson - 6 Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Glumica Gillian Anderson uhvaćena je na plaži u morskim radostima sa svojom obitelji, svi su iznenađeni kako odlično izgleda.

Legendarna agentica Scully iz serije "Dosje X" Gillian Anderson ovih dana se nalazi u meksičkom gradu Tulumu gdje je otišla sa svojom djecom Piper Maru, Oscarom i Felixom uživati na plaži.

Međutim, nije uspjela pobjeći od očiju fotografa, koji su je uslikali i pokazali njezinu fit tjelesnu građu. Dok je upijala sunčeve zrake, 56-godišnja glumica je nosila crni bikini čiji je gornji dio bez naramenica.

Posebnu pozornost ukrala je i njena kćer Piper koja joj jako sliči, a zbog fantanstičnog izgleda mnogi bi pomislili da su sestre.

Ranije je priznala kako joj za ostanak u dobroj formi pomaži intenzivna joga, a može se priznati kako Anderson i dalje mami poglede gdje god stigne.

Nedavno je priznala kako su ona i kolega David Duchovny (agent Mulder) imali kompliciranu vezu, a kako danas izgleda, pogledajte OVDJE.

Nedavno se počela emitirati drama "Scoop", a kako se Anderson transformirala za tu ulogu, pogledajte OVDJE.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Tko je samozatajna djevojka našeg skijaša Zubčića? Također je sportašica, ali osvojila ga je nečim sasvim drugim

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Tko je bivša misica i suradnica Hane Tabaković Bakse, koja se našla usred skandala s humanitarnim revijama?

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS