istaknula svu svoju raskoš!

Svima je zastao dah kad se Georgina pojavila na crvenom tepihu, a pravo ludilo je nastalo kad je pokazala prorez na haljini!

Georgina Rodriguez - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

I Georgina Rodriguez bila je na venecijanskom filmskom festivalu, a svojim izdanjem očarala je sve okupljene.

Partnerica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, zablistala je na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji.

Georgina je na događanje stigla u dugačkoj bijeloj haljini sa šlepom, a prvo što su brojni primijetili bio je visoki prorez koji je, kad ga je raširila hodajući, otkrio njene brutalne noge. Bujni dekolte krasila je skupa dijamantna ogrlica, a uz nju je uparila i jednostavne naušnice. 

Mnoge je u ovom bijelom izdanju Georgina podsjetila na mladenku, a već neko vrijeme šuška se da je to u tajnosti i bila. 

Naime, Ronaldo je atraktivnu Georginu nazvao suprugom u podcastu na YouTubeu koji je izašao krajem kolovoza dok je pričao o svojoj jutarnjoj rutini.

''Popijem kavu kad započnem dan. To je moja rutina..ujutro popijem kavu, popričam sa svojom djecom, sa suprugom i započnem dan'', rekao je u WHOOP podcastu.

Isti naziv za nju je upotrijebio i na svom kanal na YouTubeu naziva UR, a fanovi su uvjereni i da Georgina i Ronaldo nose vjenčano prstenje.

"Jako sam sretan što je ovaj dugo planirani projekt napokon oživio. Dugo sam se igrao s tom idejom, a sada sam napokon dobio šansu da je i ostvarim", rekao je Ronaldo u izjavi za medije nakon pokretanja kanala i najavio da će kanal biti pun iznenađenja i sadržaja kroz koji će fanovi moći bolje upoznati njega i obitelj.

Inače, Ronaldo i Georgina zajedno imaju kćeri Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju 2022. godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

Par se upoznao 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Georgina je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, no dobila je otkaz nakon što je snimljena s Cristianom na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost, a ostalo je povijest.

Podsjetimo, Georgina je nedavno stigla u Veneciju, a brojne je šokirala svojim outfitom na aerodromu. Njeno izdanje pogledajte OVDJE.

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Preminuo je frontmen grupe Riblja Čorba, od njega su se oprostili kolege iz benda: ''Dragi naš Boki...''

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Celebrity Bilman se javno našalio na račun Martine Tomčić, ona mu nije ostala dužna, a Maja Šuput požurila je obraniti kolegicu!

Povezana vijest Celebrity Ronaldo i njegova Georgina užarili su društvene mreže fotkama s odmora: Pozirali su u plićaku, a sad je jasno i zašto slove kao najzgodniji par!

Povezana vijest Celebrity Što to Ronaldo i njegova Georgina rade u sauni? "Najčudniji video koji sam ikad pogledao!"

Povezana vijest Celebrity Svi komentiraju Georginin rođendanski poklon Ronaldovom sinu: "Što će mu pobogu to?!"

Povezana vijest Celebrity Pogledajte što je Marko Livaja napravio Iris pred kamerom, ovaj potez čak ni ona nije očekivala!

Povezana vijest Celebrity Naša violončelistica uskočila je u badić pa raspametila obožavatelje isklesanim tijelom: ''Izgledaš kao djevojčica!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS