Georgina Rodriguez pokazala kako sa djecom provodi dan u pustinji, ali je zbog svog outfita ipak ona bila u prvom planu

Georgina Rodriguez - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Georgina Rodriguez na društvenim je mrežama objavila niz obiteljskih fotografija na kojima njezina dječica trče pustinjom.

Partnerica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez pokazala je kako s djecom provodi dan u pustinji.

Na svom profilu podijelila je niz veselih fotografija na kojima dječica trče zajedno s njom, ali i jednu na kojoj pozira u Ronaldovom krilu.

Georgina je na sebi imala traperice i plavu košulju s detaljima perja na rukavima. Kosu je svezala u nisku punđu, a na glavi je kao modni dodatak imala svilenu traku.

U ležernom modnom izdanju sve poglede usmjerila je na svoju bujnu stražnjicu, ali i istaknula besprijekornu figuru.

"Predivan dan", poručila je ispod u opisu.

"Izgledaš nevjerojatno", "Savršena si", "Ljepotica", "Divna", "Najljepša", "Wow", samo su neki od komentara.

Inače, Georgina je iznenadila javnost potezom prema supruzi rivala Lionela Messija, Antoneli Roccuzzo, te je pohvalila na Instagramu dodajući joj u komentar emotikon srca.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina zajedno imaju najmlađu djevojčicu Bellu Esmeraldu i četverogodišnju Alanu Martin, koja je Ronaldovo prvo biološko dijete, te 12-godišnjeg Cristiana Juniora i petogodišnje blizance Evu i Matea, koje su nogometašu rodile surogat-majke.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pique prošetao ulicom s novom djevojkom, a Clari se dogodila i mala nezgoda dok se pokušavala sakriti od paparazza!

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Madonna se oglasila na kritike o svom izgledu, evo kako je objasnila promjene na licu kojima je šokirala javnost!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS