ima i novu frizuru!

Trener Hajduka na Maksimiru je privukao brojne poglede, za derbi je odlučio posebnu pažnju posvetiti svom izgledu!

Gennaro Gattuso - 3 Matija Habljak/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Gennaro Gattuso na Maksimiru privukao je veliku pažnju svojim modnim odabirom, a ni njegova frizura nije prošla nezapaženo.

Trener Hajduka Gennaro Gattuso privukao je pažnju na Maksimiru uoči derbija. 

Za utakmicu Dinama i Hajduka posebnu je pažnju posvetio svom izgledu. Odmah su svi primijetili njegovu novu frizuru, ali i elegantnim modnim odabirom privukao je sve poglede.

Nosio je tamnoplavi kardigan koji je iskombinirao s crnim hlačama i cipelama koje je krasio bijeli džon.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Inače, najveći derbi hrvatskog nogometa, onaj između Dinama i Hajduka poprimio je očekivano veliki interes navijača, a više o tome pratite na portalu Gol.hr.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Evo što je Iris Livaja objavila prije početka derbija na Maksimiru, simbolična fotografija sve je raznježila!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovim prizorom u bikiniju Nives Celzijus obilježila je kraj ljeta, fanovi su složni da joj je to najljepša fotka dosad!

Povezana vijest inMagazin Zvijezda Ludih 70-ih i NCIS-a zacrvenila se pred našim kamerama, sve zbog golišave scene: ''Preskočimo to sad''

Povezana vijest Celebrity Aleksandra Prijović vraća se u Hrvatsku, evo gdje će uskoro pjevačica nastupiti prvi put dosad!

Povezana vijest Celebrity Zvijezda naše nove serije oprostila se od ljeta u ružičastom bikiniju, zbog zavidne linije pratitelji joj pišu: "Najseksipilnija glumica!"

Povezana vijest inMagazin U rodnom listu Željko i Milorad, na sceni Jacques i Boris: Prava imena slavnih Hrvata mogla bi vas iznenaditi!

Povezana vijest Celebrity Fani Stipković u ovoj očaravajućoj haljini s dekolteom opravdala je titulu jedne od najljepših novinarki: "Oduzimaš dah!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS