Napunio 41 godinu

Legendarni Deen dvaput je predstavljao BiH na Eurosongu, a danas živi svoj američki san i ima dečka koji je lud za njim!

Fuad Backović Deen Andrija Lucic/Cropix 1/13 >> Pogledaj i ovo +2 Galerija

Fuad Backović Deen proslavio je 41. rođendan, a najposebniju čestitku uputio mu je njegov dečko.

Bosanskohercegovački pjevač Fuad Backović Deen domaćoj javnosti najpoznatiji je po pjesmi "In The Disco", s kojom je 2004. predstavljao svoju zemlju na Euroviziji.

Otada je prošlo gotovo 20 godina, a Deen se u međuvremenu odselio iz Bosne i Hercegovine i više se ne bavi glazbom.

Prvo je sedam godina živio u Italiji, a zatim se preselio u Los Angeles, gdje radi kao modni savjetnik. Tamo je upoznao i svojeg dečka, umjetničkog direktora Wila Phearsona III.

Dečko mu je sada uputio i prelijepu objavu na Instagramu povodom njegova 41. rođendana.

"Najljubaznijoj, najelegantnijoj, najdarežljivijoj, najsmješnijoj i najsretnijoj osobi koju znam želim sretan rođendan! Ne postoji nitko na svijetu s kim bih više volio prolaziti kroz život. Ti si stvarno prava zvijezda i samo nastavi sijati. Volim te", napisao je Wil uz Deenove fotografije.

Pjevač se povodom rođendana oglasio i na svojem profilu na Instagramu, gdje je uz selfi iz automobila zahvalio svima na čestitkama.

Inače, Deen je jedan od rijetkih izvođača koji se mogu pohvaliti da su dvaput nastupali na Euroviziji, a drugi put je BiH predstavljao 2016. godine s pjesmom "Ljubav je", koju je izveo s pjevačicom Dalal Midhat-Talakić, violončelisticom Anom Rucner i reperom Jalom Bratom.

Imali smo ga priliku gledati i u prvoj sezoni showa "Farma" 2008. godine, no samo nakratko jer je iz showa ispao prvi, a u jednom intervjuu nakon preseljenja u L. A. izjavio je kako živi svoj američki san.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput objavila snimku kaosa u svojem domu, a pokazala je i glavnog krivca: "Blago susjedima!"

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Ivana Knoll nakon kritičkih komentara nastavlja provocirati, sad je u prvi plan stavila potpuno gole grudi

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS