očarala fanove

Franka se pohvalila obiteljskim imanjem u Istri, no svi komentiraju samo nju: "Ajme...''

Franka Batelić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Franka Batelić objavila je fotografiju s imanja njezine bake u Istri, kojom je oduševila obožavatelje.

Pjevačica Franka Batelić trenutačno uživa u rodnoj Istri, odakle se oglasila na svojem profilu na Instagramu.

Franka je objavila fotografiju na kojoj pozira na imanju svoje bake u blizini Labina, koje se prostire na čak 43 hektra, a uključuje tri smještajna objekta, vanjski bazen i saunu.

"U mojoj Istri, na noninom imanju, mjestu gdje se širi miris djetinjstva i bezbrižnosti... Mjestu istinske sreće i mira gdje duša prodiše", napisala je, a obožavatelji su je obasuli komplimentima.

"Ajme, koja ljepotica... Predivan osmijeh", "Divna", "Vrh si", "Predivna ženo", "Najljepša si", "Savršena", "Koliko ti možeš biti predivna?", nizali su se komentari ispod fotografije, koja je u kratkom roku prikupila i na tisuće lajkova.

Nije poznato jesu li s njom suprug Vedran Ćorluka i njihova dječica, sin Viktor i kći Greta, no ono što sa sigurnošću znamo je da se Franka do nedjelje mora vratiti u Zagreb jer je članica žirija showa "Ples sa zvijezdama", koji se emitira uživo na Novoj TV.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Oglasio se dečko Nore iz "Survivora", evo što nam je rekao o njihovu bolnom gubitku koji ih je shrvao prije godinu dana

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari u uskoj haljini istaknula svaku oblinu i pokazala rezultate boravka u teretani i po nekoliko sati dnevno

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS