kakva reklama!

Fotografije Piquea i nove djevojke iz Hrvatske obilaze svijet, a strani mediji raspisali su se o ljepotama naše obale!

Gerard Pique i Clara Chia Marti u Hrvatskoj Sanjin Strukić/Pixsell 1/35 >> Pogledaj i ovo +24 Galerija

Brojni strani mediji objavili su fotografije Gerarda Piquea i Clara Chie Marti s ljetovanja u Hrvatskoj.

Bivši nogometaš Gerard Pique s novom djevojkom Clarom Chiom Marti krajem kolovoza odmarao je u Hrvatskoj, a o njihovom ljetovanju sada su se raspisali brojni svjetski mediji.

Daily Mail i The Sun objavili su fotografije para s luksuzne jahte Relax Croatia koju su unajmili kod Dubrovnika i iz uvale na plaži Sunj na Lopudu, gdje su snimljeni kako veslaju na dasci, rone i zabavljaju se u moru. Očigledno dobro upućeni u ljepote naše obale, svjetski mediji uz fotografije su spomenuli i sve atraktivne turističke destinacije koje je par posjetio.

Pique je s djevojkom i obitelji u Hrvatskoj proveo sedam dana, a o njihovom odmoru u Lijepoj Našoj prvi su izvijestili španjolski mediji.

Novopečeni par nije bio sam na ljetovanju, društvo im je pravila Piqueova obitelj, njegovi roditelji, Joan Pique i Montserrat Bernabeu, te njegov brat Marc Pique sa suprugom Mariom Vallas.

Bivši nogometaš odlučio se za mirni odmor u Hrvatskoj kako bi se maknuo od novonastale drame s njegovom bivšom Shakirom, s kojom vodi spor oko skrbništva nad njihova dva sina. Shakira i Pique prekinuli su dugogodišnju vezu sredinom 2022. godine jer ju je on prevario s Clarom.

Pique odnedavno živi s Clarom i to u prvom domu koji je dijelio s kolumbijskom pjevačicom.

Pique i Shakirala zajedno su proveli 12 godina i dobili su dvojicu sinova, Milana (10) i Sashu (8).

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nove paparazzo fotografije Ivane Knoll s plaže otkrile su pravu istinu, evo koliko se ono što su oni snimili razlikuje od njezinih objava na Instagramu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Potpuno golih grudi izašla je u šetnju, a još je bizarnije ono što je nosila u rukama, je li moguće da je na sve tjera slavni suprug?

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS