Zaljubio se u Hrvatsku

Zbog Slovaka koji je pokazao raskoš svog glasa Maja Šuput otišla bi čak i u klub: ''Čak si i oku ugodan!''

Filip Rušin, Supertalent - 2 Nova TV 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Drugačiji pristup glazbenoj umjetnosti u showu Supertalent pokazao je Filip Rušin, Slovak koji se zaljubio u Zadar i odlučio ondje ostati, a za audicijski nastup pripremio je beatbox senzaciju.

''Iz Slovačke sam, ali živim u Zadru, imam 30 godina. Nakon srednje škole bio sam dovoljno lud da se odlučim pobjeći iz svog grada, pa države. Rekoh kamo ću, pa zašto ne tamo gdje sam dolazio svako ljeto, gdje sam naučio prve riječi hrvatske - krafna i kruh. Na početku me je bilo dosta strah pričati kad još nisam znao jezik, ali nakon mjesec dana u Splitu pričao sam kao vaš. Da si stranac u drugoj državi je kul, ali htio sam više pripadati, našao sam se ovdje. Život u Zadru je jedno veliko sanjarenje, mama govori da sam već deset godina na odmoru. Planiram ostati u Zadru svakako. Često dobivam pitanje kakve su Hrvatice, kakve su Slovakinje - Slovakinje su nježne, drage, a Hrvatice su temperamentnije, i to mi se sviđa. Da, zaljubio sam se u Hrvaticu'', priznao je Filip u predstavljanju prije svog nastupa na pozornici showa Supertalent. 

''Pokazao si svu raskoš svog vokala, tako da bih ja otišla u neki klub i gledala te jer si čak i ugodan oku'', zaključila je Maja. 

Filip je prošao dalje. 

''Netko to zove ADHD, netko to zove hiperaktivnost, ali ja sam sretan što imam dovoljno energije da bih istražio to što želim. Uhvatilo me to kao bolest, morao sam saznati kako napraviti glazbu sa svojim glasom, meni je kao malom nedostajalo da bi me netko učio. Zato sam stvorio ideju beatbox škole. Moja škola nije samo glazbena radionica, već i radionica za istraživanje svog glasa'', objasnio je Filip.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Povratak stvarnih ženskih oblina na male ekrane: One ruše predrasude o idealnom izgledu tijela!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Lanu Jurčević napali da je loš primjer djeci, ovako je odgovorila na optužbe: ''Sad sam još sigurnija da...''

Povezana vijest Celebrity Monica Bellucci osvanula gola, raspametila fanove ovim prizorima: ''Kao nacrtana si!''

Povezana vijest Celebrity Lanu Jurčević napali da je loš primjer djeci, ovako je odgovorila na optužbe: ''Sad sam još sigurnija da...''

Povezana vijest Celebrity Koja je to poznata Hrvatica okupila naše zvijezde na privatnoj fešti? Stigli su Seve, Sandi, Vuica, bilo ih je još!

Povezana vijest Celebrity Badrić u maloj crnoj haljini morala je pohvaliti i Jelena Rozga: ''Nikad ljepša Nina!''

Povezana vijest Celebrity Splitska glumica pokazala svoju mamu, odmah je očito što je od nje naslijedila: ''Holivudska ljepotica!''

Povezana vijest Celebrity Što je ružičasti kokain, koji je pronađen u tijelu pjevača čija je smrt šokirala svijet? Ta se droga nedavno pojavila i u Hrvatskoj

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS