Znate li na koga?

Enisa Bešlagića zbunio je njegov sunarodnjak, podsjetio ga je na jednu našu pjevačicu: "Što vam je on trebao u showu?"

Faris Pinjo u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao se u energičnu američku pjevačicu Pink.

Glumac Faris Pinjo dobio je za zadatak u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirati se u američku pjevačicu Pink.

"Mislim da mi je stilski bliska, bit ću Pink i drago mi je što ću biti Pink! U ovom spotu je opasna i luda, volim takve izazove", priznao je Faris.

Povezana vijest Celebrity Poslušajte kako to zvuči kad Ed Sheeran zapjeva Halida Bešlića, a u sve je upleten i Robert Prosinečki!

"Što vam je trebao Faris u showu? Nema tu kraja, vidiš da samo raste i od svake osobe on napravi čudo. Malo je nalikovao i na Indiru", zaključio je Enis.

"Ja sam se bojao kada si uzeo pilu u ruke, ali falilo mi je njezine muške lude energije. Ovaj show stvoren je za zabavu, a ja sam se beskrajno zabavio", izjavio je Mario Roth.

"On toliko duše da u svaki nastup. Molim da te ocjene ne obeshrabre jer si nevjerojatan talent. Faris je mene kupio od prve emisije", priznala je Minea.

Povezana vijest Celebrity Kako se Faris pretvorio u Doris? Evo kako je protekla transformacija u našu glazbenu divu: ''Težak zadatak, ali užitak!''

"Meni je ovo bilo jako Pink i pred nas je donio jedno njezino buntovništvo", zaključio je Goran Navojec. 

Za usporedbu, ovo je video na temelju kojeg je napravljen ovaj nastup.

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS