Ludo su zaljubljeni

Fani Stipković i Fernando Hierra vjenčat će se ovog ljeta? Već je poznato i navodno mjesto proslave, a zaruke su pale još prošle godine!

showbuzz DNEVNIK.hr

Fani Stipković i zaručnik Fernando Hierro navodno će se vjenčati ovog ljeta na Korčuli nakon zaruka koje su pale uoči Božića prošle godine.

Naša zgodna 39-godišnja novinarka Fani Stipković, koja svoju karijeru gradi u izvještavanju sa sportskih terena u Španjolskoj i bivši nogometaš Real Madrida, 54-godišnji Fernando Hierro vjenčat će se ovog ljeta na Korčuli, kako piše 24sata.

Fernando je Fani navodno zaprosio još prošle godine u božićno vrijeme, a veliki dijamant koji je Hierro Fani poklonio kao dar potpisuje poznata tvrtka za kojom lude mnoge poznate dame, Tiffany.

O njima se počelo šuškati prošle godine nakon što su zajedno viđeni kako gledaju finale Davis Cupa, a njihovu vezu Fani je potvrdila na Valentinovo objavivši fotografije buketa cvijeća na priči na Instagramu te njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju nasmiješeni i zagrljeni, a u opis je stavila emoji srca.

U listopadu su isplivale fotografije paparazza na kojima su fotkani zajedno, ali mediji su tada znali samo da se radi o fatalnoj plavuši. Kasnije se saznalo da se radi o poznatoj sportskoj novinarki, koja je i nekoliko puta bila u izboru za najzgodniju novinarku Europe.

Fani nerijetko odlazi na utakmice Real Madrida, a svaki put oduševljava odjevnim kombinacijama, zbog kojih je mnogima teško skinuti pogled s Fani i pratiti utakmicu.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity O neobjašnjivom nestanku Marijane iz Big Brothera oglasio se i Nemeš, njezin bivši suprug kojeg je upoznala u reality showu

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS