prava idila!

Ovako izgleda luskuzna vila Gorana Bregovića: Odsad možete u njoj ljetovati, ali za jedno noćenje potrebno je izdvojiti pozamašnu cifru!

Goran Bregović - 1 Duje Klaric / CROPIX 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Goran Bregović odlučio je izanjmljivati luksuznu vilu u Crnoj Gori, a da biste tamo prenoćili morate izdvojiti pozamašnu cifru.

Legendarni glazbenik i jedan od osnivača kultnog benda Bijelo dugme, Goran Bregović posjeduje luskuznu vilu u Perastu u Crnoj Gori koja je osvanula na stranici za iznajmljivanje nekretnina Booking.com.

Vila Bocca nalazi se na samo 400 metara od plaže Perast, a nudi smještaj s pogledom na more, besplatni WiFi i besplatno privatno parkiralište. Ovaj smještaj s pogledom na planinu nudi terasu i bazen, kao i prijevoz iz/do zračne luke, a dostupna je i usluga najma bicikala.

Prostrana vila ima 4 spavaće sobe, TV sa satelitskim programima i potpuno opremljenu kuhinju koja gostima nudi perilicu posuđa, pećnicu, perilicu rublja, mikrovalnu pećnicu i toster. Udoban, klimatizirani smještaj također ima zvučnu izolaciju i kamin, piše na stranici.

Također, raskošno imanje sadrži i prostor za piknik te je izgrađeno u bijelom kamenu okruženo dvorištem i zidinama i mediteranskom vegetacijom.

Fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Bregovićeva vila vrijedi 2,5 milijuna eura, a cijena ovog luksuza od 400 kvadratnih metara iznosi vrtoglavih 1400 eura dnevno, a tijekom srpnja i kolovoza je za četiri dana potrebno izdvojiti čak 5600 eura.

Pjevač je prvotno uložio u ovu kuću kako bi on i njegova obitelj imali mjesto za ljetovanje, a za renoviranje je izdvojio 20 tisuća eura 2015. godine.

Inače, poznato je da Bregović ima kuće po cijelom svijetu. Osim u Crnoj Gori, pjevač ima nekretnine u Beogradu, Parizu, Zagrebu i Sarajevu.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zanosna Žanamari u seksi dekoltiranom korzetu užarila je društvene mreže, pokazala je i tko joj radi društvo na našoj obali!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ova Splićanka titulu misice stekla je prije 24 godine, ali prizori u ovom vatrenom bikiniju dokaz su da joj i sad pristaje!

Povezana vijest Celebrity Princ Harry ovog se ljeta odlučio na neočekivan potez, no u njemu ga neće podržati supruga Meghan

Povezana vijest Celebrity Poznatog nogometaša paparazzi snimili u nevjeri, njegova supruga našla je originalan način da mu se osveti dok je on bio na Euru!

Povezana vijest Celebrity Prije godinu dana preminuo je mladić zbog kojeg je plakala cijela Hrvatska, na njegovom profilu objavljeno je dirljivo sjećanje

Povezana vijest Celebrity Jeste li znali da Tom Cruise ima čak tri sestre? Evo tko su one, također su povezane s kontroverznim kultom od kojeg on ne odustaje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS