Drži se posebne dijete

Ovo su rijetke fotografije Jelene Đoković u badiću, a sama je otkrila čemu može zahvaliti na top-figuri!

Jelena Đoković - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Jelena Đoković na svom Instagramu dijeli razne trenutke iz svog života, a tu i tamo može se pronaći pokoja fotografija s odmora i u bikiniju.

Supruga tenisača Novaka Đokovića Jelena Đoković na društvenim mrežama rijetko dijeli svoje fotografije, a posebno one u bikiniju.

Posljednje je podijelila čak 2018. godine, a tada su svi ostali iznenađeni njenom vitkom figurom. 

Za ovakvu figuru zahvalna je strogom režimu o kojem je jednom i sama govorila. Naime, Jelena je veganka, a uz to ne konzumira ni šećer.

Kako je rekla, sve je počelo još tijekom studentskih dana, piše srpski Kurir.

''Počela sam razmišljati kako preživjeti tri godine jer nisam imala novca da jedem u ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živjela u domu gdje imam kuhinju. Tako da je veganstvo krenulo iz muke'', rekla je Jelena u jednom intervjuu.

''Ja sam bila veliki mesojed, i jako ga volim još uvijek, ali ga ne jedem. Dobro se osjećam i meni je to bio cilj, da nađem način kako živjeti ovaj život budna, s energijom, zdrava'', kazala je.

''Moja ishrana je 70 posto sirova hrana, a 30 posto skuhana. Najčešće jedem juhu, bezglutensku tjesteninu, kvinoju, rižu… Teško je danas naći pravu hranu i pripremljenu na zdrav način. Zato mi je važno da se dobro organiziram oko obroka i sretna sam što imam partnera koji je kao i ja posvećen tome da ostane zdrav i jak. Naši se režimi ishrane tek malo razlikuju'', zaključila je Jelena Đoković u emisiji "Što sam tebi i ko sam sebi".

Osim što pazi na prehranu, Jelena redovno i trenira u teretani, a uz supruga koji je slavni sportaš nije joj teško pridržavati se režima.

Podsjetimo, Novak je nedavno osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu, a emotivne prizore njegova slavlja s kćeri Tarom pogledajte OVDJE.

Osim Tare, Jelena i Novak imaju i sina Stefana.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Celebrity Fotografi uhvatili zanimljiv detalj zbog kojeg se priča o ovoj budućoj kraljici, svi se pitaju je li ovo moguće!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Video multimilijardera i njegove nove supruge šokirao je mnoge: ''Pa on jedva hoda, uzalud mu sav novac...''

Povezana vijest Celebrity Novak Đoković u Hrvatskoj slavi osvojenu medalju, evo gdje točno uživa na našoj obali!

Povezana vijest Celebrity Kćerkica Novaka Đokovića izradila je transparent za podršku tati, pogledajte kakvu mu je poruku poslala s tribina!

Povezana vijest Zanimljivosti Tko je dadilja djeci Novaka Đokovića? O njoj se malo zna, a sad je napravila iznimku i pridružila se njegovoj supruzi u Parizu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS