Sasvim se promijenio!

Nezaboravni Rafo naglo je nestao s TV ekrana, a danas živi potpuno drugim životom: ''Kad sam poljubio dno, znao sam...''

Rafael Dropulić Rafo CROPIX 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Rafael Dropulić Rafo bio je jedno od najpoznatijih televizijskih lica u Hrvatskoj, a onda je samo nestao s malih ekrana.

Rafael Dropulić Rafo proslavio se 2003. godine u showu Nove TV "Story Supernova Music Talents", koji se bavio potragom za novim glazbenim zvijezdama te je kao prvo takvo natjecanje u Hrvatskoj izazvao veliko zanimanje publike.

U vrijeme prikazivanja oborio je rekorde gledanosti, a obožavatelji su kandidate pratili na svakom koraku.

2010. godine Rafo je izrekao sudbonosno da svojoj partnerici Marini s kojom ima i kćer, a sad su se pojavile njihove fotografije s vjenčanja koje možete vidjeti u našoj galeriji. 

Sreći nije bilo kraja. Svi se još dobro sjećaju njegova prvog singla "Ja sam Rafo", a 2005. je objavio čak i album "Mangipe". Zatim je 2008. godine osvojio još pola milijuna kao pobjednik prve "Farme", još jednog popularnog showa Nove TV.

Nakon toga se okušao kao radijski spiker, a onda samo nestao.

Naime, posvetio se poslu, studiranju, obitelji i Bogu. 

Mnogi ga danas ne bi prepoznali iako je angažiran kao voditelj emisije ''Blagoslovljen tek'', koja se prikazuje na Laudato TV-u i u kojoj odlazi u goste ljudima s kojima kuha i razgovara o životu prožetom vjerom.

U emisiji ''More milosrđa'' u siječnju Rafael je detaljno i otvoreno govorio o svojoj prošlosti, traganju za Bogom i duhovnosti. 

U razgovoru s urednikom Danielom Vorihom Rafo se prisjetio svoga djetinjstva i vjere koju je stekao u obitelji.

''Ja sam iz tradicionalne katoličke obitelji, primio sam sakramente, međutim to je ta tradicionalna vjera. Ako govorimo o upoznavanju Isusa u smislu upoznavanja živoga Boga, to je priča mog traganja za Isusom, za istinom koja je trajala nekoliko godina. Kod mene nije bilo obraćenje preko noći, već je to bio dug proces, jedno vrlo snažno iskustvo. Od tada pa do dandanas Isus je moj Bog i moje je da ispunjavam njegovu volju koliko god mogu. Ali ne bih htio ni da se zanemari taj dio tradicionalnog odgoja jer je to jedan temelj koji ne treba zanemariti niti podcjenjivati jer kad mi je bilo u životu najteže, kad sam poljubio dno, znao sam gdje ću Boga tražiti. Da nije bilo takva odgoja, tko zna gdje bih tražio Boga. I ovako sam ga tražio na raznim mjestima, ali ta je klica uvijek ostala usađena u srcu, duši i duhu i kada dođu teški trenutci u životu, to te vodi'', rekao je.

''Moje traganje za Bogom počelo je kada sam imao 17 godina. Karakterno sam bio dosta povučen, emotivan i, mogu reći, bez lažne skromnosti, dobro i poslušno dijete. Nažalost vrlo sam rano otkrio mladenački život, prvu djevojku imao sam već s 13 godina i rano sam počeo izlaziti. I za te godine dosta sam se napatio jer sam u to vrijeme još bio dijete, ali nije mi život tako izgledao. U osmom razredu osnovne škole primio sam sakrament svete potvrde i otad više nisam išao na misu. Jedan poznanik iz mojih rodnih Ploča dao mi je knjigu koja nije imala veze s kršćanstvom, ali mi je otvorila oči da postoji duhovno koje ja dotad nisam razumio i tu sam shvatio da nešto postoji i odlučio krenuti istraživati kakva je to 'viša sila' koja je sve stvorila. A zanimljivo je kako sam se već tada i molio, ali više kroz razgovor Bogu sam govorio: 'Molim te, pokaži mi koja je vjera prava i koji je put pravi, vodi me.' Ali uživao sam u tom putu traganja za Bogom i za istinom", dodao je.

Koliko se do danas promijenio, pogledajte u galeriji.

Inače, ove godine u svibnju Rafo je nakon dugo vremena odradio i pjevački nastup, a više pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Poslije života u kultu i tragedije pronašao je utjehu u 10 godina mlađoj kolegici, ovog lipnja dobili su i drugo dijete!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Nekad i sad Pogledajte kako je Kolinda Grabar-Kitarović izgledala u mladosti: Njegovala je sasvim drukčiji imidž i nije bila plavuša!

Pljušte reakcije gledatelja nakon prvog ispadanja u MasterChefu: ''Bio mi je favorit, nije trebalo tako...''

Nina Badrić iskreno o životnom suputniku, 30 godina karijere, ali i izgledu, koji je česta tema medija: ''Ja sam odlučila biti sretna i tako živim!''

Povezana vijest Nekad i sad Pobjednik uspješnih domaćih showova o svom obraćenju i okretanju vjeri: ''Kad sam poljubio dno, znao sam gdje ću Boga tražiti''!

Povezana vijest Celebrity Nekadašnje omiljeno televizijsko lice danas živi potpuno drugačiji život o kojem je svjedočio kontroverznoj grupi ''Budi muškarac''

Zvijezda Kumova uživala je u romantičnim trenucima sa suprugom, kojega nemamo priliku često vidjeti, pala je i slatka pusa!

Janko Popović Volarić pokazao je kako izgleda sin kojega je dobio s 20 godina, baš ga dugo nismo vidjeli!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS