prekrasna mladenka!

Ovako je izgledala svadba kćeri bivšeg Vatrenog i zadarskog poduzetnika: Slavilo se "kod Graše", a došla je i naša poznata pjevačica!

Svadba Anamarije Asanović - 2 Mate Rončević/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Anamarija Asanović udala se za poduzetnika Ivana Karačića, a šuška se da je na svadbi među uzvanicima bila i Doris Dragović.

Mjeseca dana nakon što se oženio njezin brat Antonio, na red za vjenčanje je došla dizajnerica Anamarija Asanović. Poslije godinu dana veze, 36-godišnja Asanović, kći bivšeg Vatrenog Aljoše, u Splitu se udala za zadarskog poduzetnika Ivana Karačića.

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, među uzvanicima je i Doris Dragović, a proslava vjenčanja održava se u restoranu Adriatic u splitskoj ACI-jevoj marini, kojega svi i dalje zovu "restoran kod Graše", premda već neko vrijeme nije u vlasništvu Zorana Graše, oca popularnog splitskog glazbenika.

Anamarija je zablistala u vjenčanici A kroja s rukavima od čipke. Kosu je podigla u punđu s koje je padao prekrasan veo, a mladoženja je bio naočit u maslinastom odijelu i bijeloj košulji.

Zadarski ugostiteljIvan Karačić Anamariji je srce ukrao prošlog proljeća, a za IN magazin je prije nekoliko mjeseci otkrila i čime ju je osvojio.

''Osvojio me svojom iskrenošću, otvorenošću i uopće razmišljanju u istom smjeru'', dodala je.

''Ne znam, malo se sramim. Stvarno nisam navikla o tome govoriti. Sretna sam i zaljubljena. Napokon sam našla nekoga tko će rasti uz mene, nekoga tko mi baš usrećuje vrijeme'', rekla je jednom samo kratko za In magazin.

Asanović je imala djevojačku večer prije mjesec dana, a kako je bilo, otkrijte OVDJE.

Prizore s vjenčanja njezinog brata Antonija pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nova fotografija Beckhama s kokošima pravi je hit na Instagramu, fanovi pišu: "Je li to stvarno on?"

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Nekad i sad Zvijezde hit-serije "Stranger Things" upoznali smo kao tinejdžere: Prošlo je osam godina otkako su se proslavili, ovako njihovi životi danas izgledaju!

Poznate dame koje su puno starije od svojih partnera: Suočavale su se s raznim komentarima, ali ljubav je uvijek bila jača

Kći bivšeg Vatrenog stala pred oltar sa zadarskim poduzetnikom, pogledajte prve prizore sa svadbe

Povezana vijest Celebrity Glazbenik preminuo na pozornici, hitna pomoć nije mu uspjela spasiti život

Povezana vijest Celebrity Hrvoje Stošić o završenoj priči u MasterChefu: ''Je li pravedno? Mislim da...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS