Evo kako izgleda!

Znate li tko je sestra Alke Vuice? Mnogi misle da je to naša poznata dizajnerica, ali riječ je o potpuno drugoj ženi!

Alka Vuica Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Alka Vuica jedna je od poznatijih osoba u Hrvatskoj i regiji, ali njezina sestra Tamara odabrala je mirniji život, evo kako izgleda.

Naša pjevačica Alka Vuica već je dugi niz godina jedno od poznatijih lica u javnosti, ali njezina sestra odabrala je nešto mirniji život te vješto izbjegava medijsku pozornost.

Zanimljivo je kako puno ljudi misli da je Alkina sestra naša poznata dizajnerica Matija Vuica, ali one su samo rođakinje.

Alkina sestra zove se Tamara Vuica Međić. U javnosti se ne voli isticati, ali kad su posebna događanja, pjevačica voli podijeliti fotografiju s njom. Na prvu se da primijetiti kako je Tamara plavuša i zbog toga potpuno drugačija od slavne sestre, ali crtama lica jako nalikuju.

Kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Prošle godine u studenom, Alka i Tamara ostale su bez majke Zdenke. Njihov tata Zvonko preminuo je 2017. godine. 

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Nikad tužniji prizori omiljenog glumca proširili se internetom, smrt prijatelja jako ga je dotukla, a samo neki bi ga prepoznali

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Nekad i sad Salma Hayek podijelila je svoju uspomenu iz djetinjstva, evo kako je izgledala kao djevojčica!

Povezana vijest Celebrity Tko je supruga glazbenika koji je šokirao objavom o svom zdravlju? Glumi u hit-seriji, a spasila mu je i život

Povezana vijest Celebrity Posrnula glumica pokušava se vratiti na male ekrane, tvrdi da joj je pokojna kolegica dala snagu: ''Ona je bila ta...''

Povezana vijest Celebrity Dragan Bjelogrlić pohvalio se rijetkom fotkom sa sinom i kćerkom, mladić je krenuo njegovim stopama, a evo čime se ona bavi!

Povezana vijest Celebrity Kate i William objavili su novi oglas za posao, od kandidata očekuju puno, ali spremni su za dogovor oko jedne stvari!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS