kontroverzna pojava

Supruga najvećeg narkobosa prošetala je modnom pistom nakon izlaska iz zatvora, nižu se burne reakcije: "Odvratno je da..."

Emma Coronel - 4 Profimedia 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Emma Coronel Aispuro nakon zatvora prošetala je modnom pistom na Tjednu mode u Milanu, gdje je izazvala burne reakcije.

Emma Coronel Aispuro, inače supruga meksičkog narkobosa Joaquína 'El Chapa' Guzmana Loere, sve je šokirala svojim povratkom na modnu pistu u Milanu.

35-godišnja bivša kraljica ljepote, koja se udala za nemilosrdnog narko cara kad je bila tek tinejdžerica, nosila je raskošnu vjenčanicu u kojoj se prošetala na pisti.

Coronel je 2021. osuđena na tri godine iza rešetaka nakon što je priznala krivnju po tri točke optužnice za pomaganje meksičkom narkokartelu Sinaloa svog supruga, uključujući zavjeru za pranje novca i distribuciju ilegalnih droga te sudjelovanje u financijskim poslovima.

Emma se nedavno vratila i na društvene mreže nakon što je izašla iz zatvora, a taj je dan dokumentirala na internetu, uzbuđeno se snimajući na stolcu za frizuru i šminku.

"Ja iskreno vjerujem da se snovi ostvaruju kada se radi vrijedno i sa srcem", napisala je na Instagramu.

No njezini su komentari izazvali bijes na društvenim mrežama, a jedan je korisnik napisao: "Odvratno je da daju prostora ženama i sudionicama zločina koje čini njezin suprug i cijeli kartel čiji je ona dio."

Emma se udala na svoj 18. rođendan, a više o njezinoj ljubavnoj priši s narkobosem pogledajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Supruga Matea Kovačića u trendi kombinaciji istaknula je sve veći trudnički trbuh, ovako lijepa Izabel izgleda tik pred porod!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Rakitićeva Raquel u opuštenom se izdanju prošetala Splitom, evo i kakav joj je komentar ostavila Iris Livaja!

Kad se ovaj srpski par skine, nema tko se ne okrene za njima, ovako izgledaju s 46 i 63 godine!

Našoj glumici suprug je posvetio emotivnu objavu, za to je imao i vrlo poseban povod: "Ni sam ne znam kako si preživjela..."

U 52. godini pomela je pistu kao da nikad nije ni otišla s nje, a izgleda isto kao u danima najveće slave!

Povezana vijest Celebrity Svijet se čudi što je prelijepa misica vidjela u 11 godina mlađem mužu, ali oni su dokaz da se za pravu ljubav vrijedi boriti!

Povezana vijest Celebrity Stručnjakinja za govor tijela uočila je nešto kod princa Harryja: "Rijetko je kada pokazivao toliko..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS