Neobičan dekolte

Srpska Penelope Cruz stigla u Hrvatsku i u opako kratkoj haljini pokazala fantastične noge, a zanimljivi prorezi otkrili su i malo više!

showbuzz DNEVNIK.hr

Emina Jahović pojavila se na predstavljanju svojeg brenda u Zagrebu u ultrakratkoj bijeloj haljini s prorezima na dekolteu.

Popularna srpska kantautorica, glumica, model i vlasnica poslovne imperije Emina Jahović (39) zna kako privući poglede.

Na predstavljanju svojeg make-up brenda Yaemina Beauty u Zagrebu pojavila se u ultrakratkoj bijeloj haljini sa seksi prorezima na dekolteu, u kojoj je pokazala fantastične noge i pobrinula se da svi gledaju samo u nju.

Ova svestrana ljepotica kojoj često tepaju da je srpska Penelope Cruz glazbeni uspjeh zabilježila je davne 2006. godine, kada je izdala album 'Radije rani'- koji je osvojio Srbiju, Crnu Goru i BiH.

U siječnju 2008. godine udala se za poznatog turskog pjevača Mustafu Sandala, s kojim ima dva sina, a stekla je veliku popularnost i u Turskoj.

Emina ima i više od 630 tisuća pratitelja na Instagramu koji je ispod svake njezine nove fotke obasipaju lavinom komplimenata na račun izgleda.

1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Žena vrač i njezin Sully opet skupa nakon 23 godine, pogledajte koliko su se otada promijenili!

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Nekad i sad Jedna od najljepših Hrvatica nakon dugo vremena opet na malim ekranima, evo čime se bavi otkako je nestala iz javnosti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS