Guza u prvom planu!

Slavna manekenka pozirala je u novoj liniji vlastitih kupaćih kostima, a od ovih fotografija mnogima će zatreperiti srce!

Emily Ratajkowski - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Emily Ratajkowski izbacila je svoju novu liniju kupaćih kostima, a neke od primjeraka i sama je promovirala na svojoj fantastičnoj figuri.

Emily Ratajkowski, poznata britanska manekenka, izbacila je svoju novu liniju kupaćih kostima, a sama je neke od njih i promovirala.

Na službenom Instagram profilu svog brenda Inamorata, Emily je pozirala na pješčanoj plaži u oskudnim jednodijelnim kupaćim kostimima koji su pratiteljima sve ostavili na maštu.

Čipkani kupaći kostimi nisu za one hrabre, a od ove manekenke na zavodljive poze i golišave fotografije već su svi navikli.

Podsjetimo, Emily se prošle godine razvela od Sebastiana Beara-McClarda, s kojim je u braku bila četiri godine i s kojim ima sina Sylvestera, a razlog razvoda bila je njegova prevara.

Nakon nekoliko mjeseci u stranim se medijima pisalo da je Emily zavela Brada Pitta, ali glumac i model ta šuškanja nikad nisu potvrdili. Potom su je povezivali s komičarem Peteom Davidsonom, s kojim je i viđena nekoliko puta u javnosti, ali čini se kako između njih postoji samo prijateljstvo jer on već ljubi novu djevojku.

Poslije toga priznala je da dva mjeseca potajno hoda s Harryjem Stylesom.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Zanimljivosti Pogledajte dijelove luksuzne vile Franke Batelić i Vedrana Ćorluke, našla se u opasnoj konkurenciji za nagradu najljepše u prošloj godini!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ecija Ojdanić pokazala lijepu kćer, za to je imala specijalan razlog, a svi se slažu da je izrasla u pravu ljepoticu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS