baš posebna žena

Zanosno tijelo istaknula je u haljini koja nije nimalo pristojna kako se čini na prvu, morala je dobro paziti kako se kreće!

Elsa Hosk Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Švedska manekenka Elsa Hosk sve je zavela svojom pojavom na crvenom tepihu u Cannesu, u uskoj crnoj haljini umalo je pokazala previše.

Crvenim tepihom u Cannesu ovih dana prošetale su brojne dame u svojim elegantnim izdanjima, ali bilo je i odjevnih kombinacija koje su se mnogima poigrale maštom.

Jedna od njih bila je i ona švedske manekenka Else Hosk, koja je u crnoj haljini koja je preko leđa imala samo sitne trakice umalo pokazala grudi.

Elsa je uz to nosila upečatljivi zlatni nakit, a imala je i visoki bujni rep.

Inače, Elsa je jedna od najpoznatijih svjetskih manekenki, a probila se noseći revije za Victoria's Secret.

U svijet mode ušla je sa samo 14 godina, a tijekom srednje škole bavila se i košarkom. Nakon što je maturirala, preselila se u SAD, gdje je uspjela ostvariti zavidnu karijeru kao jedna od anđelica Victoria's Secreta, a uskoro je postala i jedan od najtraženijih svjetskih supermodela. No njezin put do uspjeha nije bio nimalo lagan. Prošle je godine progovorila o svojoj ovisnosti o alkoholu s kojom se borila na svojim manekenskim počecima i koju je uspjela pobijediti prije nešto više od deset godina.

"Očistila sam se od poroka, otrijeznila i naučila da sam alkoholičar te da postoji čitav svijet u kojem ljudi žive trijezni", priznala je tada manekenka.

2021. godine postala je majka djevojčice Tuulikki Joan Daly, koju je dobila s dugogodišnjim partnerom Tomom Dalyjem.

Povezana vijest Celebrity Zavodljivim pozama nauljena se izvijala na balkonu, a pratiteljima je odbrusila zbog jedne stvari!

Povezana vijest Celebrity Objavila je potpuno gole fotke sebe i djeteta, jednima je to prekrasan prizor, drugi nemaju baš lijepe komentare

Povezana vijest Celebrity Jedna traka kojom je prekrila grudi odaje sav napor koji je uložila da bi imala ovako isklesano tijelo!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Celebrity U tajnosti se slavilo u obitelji hajdukovca: ''Dobrodošla u našu veliku obitelj!''

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Sin Toma Cruisea odmalena je vjeran ocu i odbija kontakt sa slavnom majkom, a razlog je kontroverzna religija kojoj je posvetio život

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS