Njihova veza malo je poznata

Ellen DeGeneres oglasila se nakon tužne vijesti o smrti bivše djevojke: "Ovo je tužan dan"

Anne Heche i Ellen DeGeneres Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Ellen DeGeners oglasila se putem društvenih mreža nakon vijesti o smrti svoje bivše djevojke Anne Heche-

Slavna televizijska voditeljica i komičarka Ellen DeGeners oglasila se nakon tužne vijesti o smrti glumice Anne Heche s kojom je bila u ljubavnoj vezi tijekom 90-ih godina.

"Ovo je tužan dan. Anninoj djeci, obitelji i prijateljima šaljem svu svoju ljubav", napisala je Ellen na svom profilu na Twitteru.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Malo je poznato da su Ellen i Anne bile u vezi od 1997. do 2000. godine. Anne je u jednom od prošlogodišnjih intervjua izjavila kako je njihova veza bila skandal u to doba i kako je zbog veze s komičarkom propatila njezina filmska karijera.

"Hollywood me nakon te veze stavio na crnu listu. Nisam deset godina sudjelovala u filmovima velikih studija. Čak su me i izbacili iz projekta vrijednog 10 milijuna dolara", izjavila je.

Od otkaza na velikom projektu spasio ju je kolega, legendarni glumac Harrison Ford, s kojim je glumila u romantičnoj komediji "Šest dana, sedam noći".

"On je moj heroj. Nazvao me jednog jutra i rekao da ga nije briga s kim spavam, već da moramo glumiti zajedno u komediji", prepričala je Heche.

Nakon prekida s Ellen, Anne se udala za snimatelja Colemana Laffoona s kojim je dobila sina Homera, no kasnije su se razveli. Nekoliko godina nakon toga bila je u vezi s glumcem Jamesom Tupperom, kolegom iz televizijske serije "Men in Trees" s kojim je imala sina Atlasa Hetchea.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti Život Anne Heche nije mazio, svi su je otpisali, a onda je dobila poziv koji je promijenio sve: "On je moj heroj"

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Posljednja fotografija tragično stradale glumice otkrila što je radila samo 20 minuta prije stravične nesreće, ovo je baš tužno

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS