''Molim vas, pomozite!''

Ella Dvornik javila se pratiteljima u gaćicama pa priznala što ju muči: ''Otkako sam intenzivno krenula u teretanu...''

Ella Dvornik - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ella Dvornik podijelila je problem koji ju muči jer je dobila novu figuru nakon odlaska u teretanu, zamolila je pratitelje za pomoć.

Ella Dvornik u posljednje vrijeme suočila se s novim problemom koji je podijelila s pratiteljima na Instagramu.

"Otkako sam opet intenzivno krenula u teretanu, raširila su mi se bedra, odnosno noge su mi dosta ojačale. Jako su se raširile, a gore mi se smanjio struk. Ne mogu naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da gore nisu velike. Zna li netko da možeš prevući traperice preko nogu i guze, a da su gore uske? Molim vas da mi javite jer ne mogu ni jedne svoje traperice obući", rekla je.

Za dokaz se fotografirala u gaćicama i pokazala isklesan trbuh koji je dobila u teretani.

A kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Inače, Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, u kojem su dobili kćeri Balie i Lumi.

Povezana vijest Celebrity Nije bilo teško zaključiti da Ella Dvornik ispod ove haljine ne nosi ništa, a svakim pokretom riskirala je otkriti previše!

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik pokazala što je nosila ispod haljine kojom je zagolicala maštu: "Evo da vam otkrijem tajnu…"

Povezana vijest Celebrity Ovo je novi poslovni angažman Elle Dvornik, opet se odlučila za isti pothvat kao i ranije u kojemu se odlično snašla!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput u tigrastom badiću pokazala isklesani trbuh, izgleda kao nacrtana: ''Top!''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Razvodi se sin Roda Stewarta! S novom ljubavnicom već je uhvaćen u prisnim trenucima, a ona je prije ljubila poznatog ženskara

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS