Jednostavno objašnjenje

Ella Dvornik uklonila staru tetovažu pa objasnila zašto se na to odlučila: ''Samo je jedan razlog...''

Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Ella Dvornik otišla je na lasersko uklanjanje tetovaže, a svojim pratiteljima pokazala je kako to izgleda i otkrila koliko boli, ali i zašto ju je odlučila maknuti.

Influencerica Ella Dvornik nakon nekoliko godina odlučila je maknuti svoju neobičnu tetovažu te se uputila na tretman laserskog uklanjanja.

Svojim fanovima putem priče na Instagramu otkrila je sve o navedenom procesu, koliko boli, kako to zapravo izgleda, ali i zašto se odlučila na to.

"Sutra idem na drugi tretman skidanja tetovaže. Nisam nikada stavila fotografiju kako izgleda sada nakon jednog tretmana pa, s obzirom na to da je relevantna tematika, stavit ću vam na iduće storije malo detaljnije kako je izgledala prije, kakav je proces, bol, trajanje, fotografije i videa'', napisala je Ella pa pokazala kako je tetovaža izgledala prije uklanjanja. 

U sljedećoj priči pokazala je kako to izgleda nakon tretmana pa poručila:

"Dakle, ovo je tetovaža prije skidanja. Crveno je okolo jer vam namažu kremom koja vam malo utrne područje i drži se nekih 15-ak minuta… Bol je 10/10, neću vam lagati pa da me tamo psujete kada budete skidali. Ovo je fotografija od danas ujutro. Kao što možete vidjeti, jako puno je otišlo s jednim tretmanom tako da je vrijedilo boli."

Jedna od pratiteljica Ellu je upitala: "Možeš li i s nama podijeliti razlog uklanjanja tetovaže?" , a influencerica joj je odmah odgovorila: "Pa ružna je kao smrt. Nema drugog razloga." 

Ella je nedavno uživala u Milanu na tjednu mode, gdje je zablistala u odjevnoj kombinaciji boje limete pa istaknula: "Ljudi u crnom - žene u šarenom" i šaljivo dodala: "Moram ja uvijek sa svojim drečavim bojama".

Pratitelji su joj tada uputili niz komplimenata: 

"Predivna", "Odlična kombinacija", "Ella sa stilom", "Bundica je zakon".

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Hana Huljić u prvom javnom izlasku nakon rođenja kćeri Albe, Graše nije bilo na vidiku, a evo tko joj je pravio društvo tijekom večeri!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Franka Batelić u uskoj haljinici objavila jednu od rijetkih trudničkih fotki, polako odbrojava dane: ''Ja bi da ostaneš trudna vječno!''

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS