što kažete?

Ella Dvornik pokazala drastičnu promjenu izgleda, više nije plavuša: "Kao barbika si, ovo samo tebi stoji!"

Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Već je poznato da Ella Dvornik voli eksperimentirati s izgledom, a ovoga puta odlučila se na novu promjenu frizure.

Naša influencerica Ella Dvornik odlučila se na drastičnu promjenu izgleda, a kako kaže, uslišila je želje svojih kćeri. U pitanju je nova i nesvakidašnja boja kose.

"Rekla sam kćerkama da ću ići frizeru i da ne znam što da radim. Balie je rekla da skratim kosu da budem kao 'one', a Lumi da bude roza ili ljubičasta. I što je čovjeku činiti nego uslišiti želje (a teško mi je palo). Malo ću je zadržati, a onda opet u normalu nakon ljeta. P. S. Curke su oduševljene", napisala je Ella ispod objave svog selfija.

Pratitelji u komentarima nizali su pohvale za Ellinu novu frizuru.

"Postoji li boja koja tebi ne stoji?", "Prelijepa kao Pepeljuga iz bajke", "Prekrasna ti je kosa, kao i ti, naravno", "Kao barbika izgedaš", "Ovo samo tebi stoji", "Ovo je predobro", samo su neki od komentara.

Podsjećamo, Ella se u travnju ove godine preselila u svoj novi stan u Zagrebu, a kako ga je uredila, pogledajte OVDJE.

Poduzetnica je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, u kojem su dobili kćeri Balie i Lumi.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Fotografija Nives Celzijus koja stoji između dva nabildana i tetovirana muškarca ukrala je veliku pažnju, evo kako ih je ona nazvala!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Izgubila je dečka u stravičnoj nesreći, no nije joj bilo teško preboljeti ga kad je saznala njegovu ogromnu tajnu!

Povezana vijest Celebrity Bivši zaručnik J.Lo poznat je kao ženskaroš, a evo kakav je kavalir bio prema prijateljicama svoje trenutne cure!

Povezana vijest Celebrity Luce iz Kumova svojim prisustvom uveličala je koncert u Oliverovu čast, a pojavio se i glazbenik za kojeg se šuška da joj je dečko!

Povezana vijest Zanimljivosti Sin Olivera Dragojevića u prvom redu pratio koncert Trag u beskraju, evo koga je imao u pratnji!

Povezana vijest Celebrity Mlada hrvatska senzacija na koncertu u Veloj Luci otpjevala hitove starije od sebe, ali i pjesmu koju Oliver nikad nije izveo uživo

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS