tip-top našminkan

Sin legendarnog košarkaša šokirao Parižane: Gradom se prošetao u prozirnoj haljini i visokim petama!

EJ Johnson Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Pariški Tjedan mode i ove je godine okupio brojne slavne osobe, a među njima je i EJ Johnson, sin bivšeg košarkaša Magica.

Ljubitelji mode ovih dana prate revije dizajnerskih kuća u sklopu Tjedna mode u Parizu. Brojne slavne osobe dobile su priliku sudjelovati na revijama, što kao publika, što kao modeli, a među njima je i 32-godišnja reality-zvijezda EJ Johnson.

Sin košarkaša Magica, koji je na Olimpijskim igrama 1992. osvojio zlato protiv Hrvatske, došao je na reviju kuće Saint Laurent i privukao pozornost na sebe crnom prozirnom haljinom u kojoj mu se vidjelo donje rublje.

Uz haljinu 32-godišnjak je odjenuo crni kožni kaput, a sve je upotpunio decentnom šminkom. Istodobno, Johnson je pokazao dosta vitkiju figuru, nakon što je prije devet godina išao na operaciju smanjivanja želuca te pomoću pilatesa i smanjenih obroka skinuo 81 kilogram.

Reality-zvijezda posljednji put je viđena prije godinu dana na gala večeri "Elizabeth Taylor Ball to End AIDS" prateći svog oca.

Johnson se i inače odijeva drugačije, a svih njegovih izdanja možete se prisjetiti OVDJE.

Njegov otac Magic i ovoga je ljeta ljetovao u Hrvatskoj, a sve detalje možete pronaći OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ovako David Beckham započinje dan: Skinuo je majicu, pa pokazao torzo i žestoku rutinu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Fani Stipković javila se s treninga utegnuta u crne tajice i dekoltirani top, bez trunke šminke na licu zadivila je pratitelje

Sva istina o Meghan Markle izlazi na vidjelo? Dvorjanin iz palače podijelio priču koja se kraljevskoj obitelji neće svidjeti

Bivši tjelohranitelj posrnulog glazbenog mogula znao je da će doći do njegovog pada: ''Nije se rodio kao čudovište''

Povezana vijest Celebrity Javno priznanje Franke Batelić, ovo Ćorluku najviše živcira kod nje: ''A onda se on baš sjeti...''

Povezana vijest Zanimljivosti Bijelo dugme opet izvelo pjesmu koja je u Splitu podigla veliku prašinu, ovako je publika reagirala!

Pogađate li tko je ovo? Nećete vjerovati koliko se ovaj čovjek promijenio, ljubio je slavne žene!

Hana Huljić objavila rijetku fotografiju kćerkice Albe, svi su se iznenadili koliko je djevojčica narasla!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS