"Filter nije potreban!"

Glamurozno izdanje zvijezde Kumova užarilo je društvene mreže, a nogu je tako lako izbacila kroz seksi prorez!

Ecija Ojdanić - 3 Ecija Ojdanić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Ecija Ojdanić užarila je društvene mreže u prekrasnoj crvenoj haljini koja joj savršeno pristajala.

Naša glumica i zvijezda "Kumova" Ecija Ojdanić zablistala je na naslovnici Instagrama u glamuroznom izdanju.

Pozirala je u prekrasnoj crvenoj haljini koja je sezala do poda čiji su gornji dio krasili čipkasti detalji. No najupečatljiviji dio haljine bio je prorez na nozi pomoću kojeg je Ecija pokazala vitku liniju.

"Filter nije potreban. Samo dobar razlog za zabavu, dobro društvo i lijepu haljinu iz CV-a", napisala je glumica u opisu objave, a pratitelji su je u komentarima počastili brojnim komplimentima.

"Predivna si", "Wow", "Ajme kako si lijepa", pisali su.

Podsjećamo, Ecija je nedavno oduševila pratitelje i fotografijom u plićaku, gdje je istaknula istrenirano tijelo u kupaćem kostimu. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kći Mije Begović pokazala je kako provodi vrijeme s kćerkicom, a danas ima poseban razlog za slavlje: "Živim najbolji život!"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ovako izgleda zgodni brat Donne Vekić, naša olimpijka pohvalila se njegovim uspjehom: "Ponosna seka..."

Povezana vijest Celebrity Kraljevska obitelj čestitala je Harryju rođendan, evo što su javno objavili unatoč nesuglasicama!

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik čestitala Karleuši na razvodu pa se osvrnula i na svoj: "Da bar i ja to doživim, u rastavi sam tri godine..."

Povezana vijest Celebrity Karleuša se službeno rastala od Duška Tošića, evo kome je pripala imovina stečena u braku: "Druga strana nije imala drugačiji prijedlog..."

Povezana vijest Celebrity Na trećem koncertu Baby Lasagne atmosfera je došla do usijanja, pogledajte spektakularne prizore na zagrebačkoj Šalati!

Povezana vijest Celebrity Ben Affleck i J.Lo snimljeni su zajedno na ručku usred razvoda, izgledali su prisno, a onda se pojavila prva bivša supruga!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS