"Ta vatra se vidi iz aviona"

Ecija Ojdanić pohvalila se novim detaljem na sebi, ali svu pozornost ukrao je pogled na njezin dekolte: "Ovo je nešto čisto drugo!"

Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić/Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Ecija Ojdanić pokazala je novu frizuru, a na račun izgleda dobila je niz lijepih komplimenata.

Naša glumica Ecija Ojdanić se nakon povratka s godišnjeg odmora odlučila osvježiti svoj imidž, a rezultatima se pohvalila na profilu na Instagramu na kojem ju prati više od 52 tisuće obožavatelja.

49-godišnja Ecija objavila je nekoliko fotografija s novom frizurom, a ono što je svima dodatno zapelo za oko su njezin dekolte, ali vitka linija kojom se može pohvaliti.

"Dobra frizura i boja zlata vrijedi. Hvala na divnom početku vikenda, a sad u kuhinju", napisala je Ecija uz objavu.

"Opaaa", "Imaš neku dragu, milu i toplu facu, lice, izgled... Veliki i srdačni pozdrav iz Hercegovine", "Zgodni ste i seksi", "Oooooooo joooooj. Gluma je gluma, ali ovo je nešto čisto drugo. Ta vatra se vidi iz aviona", komentirali su njezini obožavatelji.

Ecija ovih dana predstavlja novu predstavu svog kazališta Moruzgva, "Ništa im neće bit", a koja donosi humorističan pogled na zamršen odnos dvoje ljudi, a s kojim će se mnogi od nas poistovjetiti.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Nekad i sad Bila je seks-simbol u crvenom badiću, a njezin zapušteni izgled danas odaje kakav je život vodila na vrhuncu slave

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Milo Hrnić nikada se nije pomirio s tragičnim gubitkom sina, bili su bliski poput najboljih prijatelja: "Tješe me, no meni je sve teže..."

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS