Wow!

Zvijezda Kumova u haljini golih leđa izgleda kao milijun dolara: ''Koštala me prehlade, ali...''

Ecija Ojdanić - 4 PR 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Ecija Ojdanić privukla je sve poglede u haljini s prorezima na premijeri predstave ''Prekid preko veze''.

Naša glumica i zvijezda serije ''Kumovi'' Ecija Ojdanić doslovno je zablistala na premijeri predstave ''Prekid preko veze''.

U šljokičastoj dugoj haljini teško ju je bilo ne primijetiti, a dozu seksipila donijela je prorezima na haljini ispod kojih su se nazirali njeni čvrsti trbušni mišići. 

Nosila je i šljokičaste štikle, a kosu svezala u elegantnu pundžu te na usne stavila crveni ruž.

Za ovakvu figuru Ecija je zahvalna trčanju. Već nekoliko godina bavi se trčanjem, a osim što voli đžogirati, ponekad ide i na prave utrke.

Nedavno je pokazala i svog supruga Roberta Orhela s kojim je u braku od 2009. godine.

Kako izgleda, pogledajte OVDJE.

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Nekad i sad Nije im smetalo što je bila 10 godina starija od njega, a ovo je razlog zbog kojeg Cheryl poslije Liama nije bila u ozbiljnoj vezi

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 Celebrity Kate Winslet u 50. godini potpuno gola pred kamerama: Ovi prizori sve su podsjetili na kultnu scenu iz Titanica!

Povezana vijest Celebrity Ecija Ojdanić zablistala je u odijelu koje je zaštitni znak ove sezone, a otkrila je i čija je obožavateljica!

Povezana vijest Celebrity Slavlje na setu omiljenih "Kumova", dotjerani glumci nazdravili i poručili: "Ovo nije zbogom, nego doviđenja!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS