Wow!

Nikad zgodnija Ecija Ojdanić u haljini s prorezima na grudima i trbuhu ukrala svu pažnju, nije ni čudo da su se svi za njom okretali

Ecija Ojdanić Marko Prpic/Pixsell 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Ecija Ojdanić pojavila se na modnoj reviji ELFSA u Zagrebu u smjeloj kreaciji kojom je istaknula sve svoje adute.

Naša glumica Ecija Ojdanić zablistala je na reviji modnog dvojca ELFS u Zagrebu, na kojoj je ukrala sve poglede u haljini zanimljivog dizajna, a koja je savršeno istaknula i njezine atribute.

49-godišnja Ecija na reviju je stigla u crnoj haljini s prorezom na ravnom trbuhu, ali i na dekolteu s kojeg nije bilo lako skrenuti pogled, a u kojoj je bila glavna zvijezda.

"Kratki, ali slatki izlazak na ELFS reviju. Bravo, Elfsići", napisala je Ecija uz fotografiju koju je objavila na svom profilu na Instagramu.

"Zgodni ste i privlačni", "Dobro jutro, lijepa damo", komentirali su njezini pratitelji.

Ecija je inače velika zaljubljenica u trčanje kojim se bavi već neko vrijeme, a rezultati aktivnog života na njoj se itekako lijepo vide i izazivaju divljenje.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Anu Gruicu u šetnji s mužem zasjenila je njegova zgodna kći koja je pokazala adute u golišavu izdanju!

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Njezine gole grudi ispod prozirne tkanine nisu promakle paparazzima, ali iz sjene starije sestre ni tako neće izaći

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS